*Sursa foto:  NadyaEugene/Shutterstock.com

Nimic nu se compara cu sentimentul de libertate si relaxare pe care il traiesti in vacanta. Fie ca alegi un oras aglomerat, o insula indepartata sau o destinatie exotica, bucuria si entuziasmul pregatirii unei vacante nu se compara cu nimic. Pentru ca stim cat de mult iti place sa calatoresti, dar  si sa economisesti in acelasi timp, iti recomandam cele mai bune oferte early-booking. Fie ca vorbim de perioada verii sau cea a sarbatorilor de iarna, rezervarea din timp iti poate aduce o reducere consistenta pentru vacanta dorita. Indiferent de destinatie, ofertele early-booking sunt cea mai buna optiune, mai ales daca stii sigur unde vrei sa iti petreci vacantele.

Pentru ca mai e putin pana trece vara si deja poti sa incepi sa iti faci planuri pentru Revelion. Bucura-te de preturi cu pana la 70% mai mici pentru destinatii precum Cuba, Dubai, Bali, Maldive si Tenerife. Afla toate detaliile pe http://www.dertour.ro/revelion.

Oferte early-booking pentru Revelion 2018

Revelionul marcheaza unul dintre cele mai importante momente de peste an si este adesea sarbatorit departe de casa, alaturi de prieteni si familie intr-o destinatie inedita. Daca visezi de ceva timp la o vacanta exotica in care sa petreci trecerea dintre ani, acum e momentul sa o planifici. Profita de preturile promotionale din oferta Dertour si rezerva acum.

Bali este una dintre destinatiile care nu trebuie ocolite anul acesta. Fie ca visezi la cateva sedinte lungi de masaj traditional sau la sesiuni de yoga in mijlocul naturii, Bali este alegerea ideala pentru tine. Daca iti doresti sa petreci ultimele zile alea acestui an intr-un cadru natural superb, inconjurat de verdeata si flori inmiresmate, profita acum de preturile incredibil de mici si rezerva-ti vacanta visurilor tale.

Mercure Sanur Resort este un loc perfect pentru relaxare. Inconjurat de  gradini tropicale si una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb din Bali, complexul reprezinta raiul pe pamant pentru iubitorii de natura.  Resortul pune la dispozitia oaspetilor 41 de vile traditionale dotate cu aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, halat de baie, papuci de casa, articole de toaleta gratuite, TV programe prin cablu, birou, Wi-Fi gratuit, seif, minibar, filtru de cafea/ceai si serviciu zilnic de curatenie.


Pretul unui sejur de 8 nopti in perioada Revelionului intr-una dintre camerele duble puse la dispozitie de Mercure Sanur Resort este de 1700 de euro/persoana. Pretul include de asemenea transportul cu avionul, transferul de la hotel la aeroport si micul dejun. Pentru detalii si rezervari – http://bit.ly/2rgmBLd.


Dubai este considerat epicentrul opulentei si al luxului. Un oras cum nu mai altul pe acest pamant, format din zgarie nori si inconjurat de dune de nisip. Cu nenumarate recorduri detinute, orasul din inima desertului atrage anual nu mai putin de 15 milioane de vizitatori. Cu siguranta Revelionul reprezinta punctul cel mai aglomerat, avand in vedere show-ul spectaculos care se tine in fiecare an la cea mai inalta cladire din lume – Burj Khalifa. Fotografiile de acolo fac inconjurul lumii si sunt admirate de milioane de utilizatori din toate colturile planetei.


Vrei sa te bucuri de acest spectacol unic live? Consulta lista de oferte early-booking pentru Revelionul 2018 si profita de preturile excelente propuse de Dertour.


Time Oak Hotel este situat in centrul orasului, la doar 500 de metri de statia de metrou, 4 kilometri de plaja si la 35 kilometri de Aeroportul International Dubai. Cele 216 camere confortabile isi asteapta oaspetii pentru un rasfat regal pe taramuri orientale. Relaxeaza-te intr-un sejur de neuitat in centrul Spa din incinta hotelului sau la piscina exterioara.


Pretul unui sejur de 7 nopti in perioada Revelionului intr-una dintre camerele duble puse la dispozitie de Time Oak Hotel este de 1239 de euro/persoana. Pretul include de asemenea transportul cu avionul, transferul de la hotel la aeroport si micul dejun. Pentru detalii si rezervari –http://bit.ly/2smMqfW


  • Revelion in Maldive

Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti pe o plaja insorita din mijlocul Oceanului Indian in prima zi a noului an? Recunoscuta ca fiind una dintre cele mai cautate destinatii exotice din lume, Maldive reprezinta alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o vacanta de Revelion linistita. Bucura-te de tratamentele traditionale de relaxare si nu iti refuza nicio placere.

Hotelul The Barefoot Eco este situat in apropierea apelor cristaline ale oceanului, pe insula Hanimaadhoo. Una dintre cele mai frumoase insule din arhipeleag, Hanimaadhoo te va surprinde cu plaje lungi si curate numai bune de explorat. Inconjurat de vegetatie luxurianta, hotelul The Barefoot Eco este o structura turistica ecologica, ce respecta principiile de ecoturism in vederea pastrarii acestui paradis inedit.


Pretul unui sejur de 7 nopti in perioada Revelionului intr-una dintre camerele duble puse la dispozitie de The Barefoot Eco este de 1987 de euro/persoana. Pretul include de asemenea transportul cu avionul, transferul de la hotel la aeroport si micul dejun. Pentru detalii si rezervari –http://bit.ly/2rpEBa9


Consulta oferta completa pentru Revelionul de anul acesta pe – http://www.dertour.ro/revelion.