Carnavalul de la Venetia este un festival anual, care incepe cu 40 de zile inainte de Paste si se termina in ziua de Mardi Grass. Acest spectacol de lumini si culoare este caracterizat prin purtarea de masti, care suprima orice diferenta de clasa si statut social. In fiecare an, aproximativ 30.000 de turisti vin zilnic in Venetia, pentru a participa la carnaval. Un juriu international desemneaza anual “La Maschera piu bella”.

 

Mascherari sau cei care realizeaza mastile din Venetia si-au castigat un statut important in Italia, inca din aprilie 1436. Mastile au aparut in numeroase productii de la Hollywood, dar au un loc de cinste si intre cele mai cumparate suveniruri din lume.

 

Carnavalul de la Venetia presupune distractie si culoare, costume incredibile, romantism si mister, artificii si baluri exclusiviste.

Dertour iti recomanda:

 

Petrece Carnavalul de la Venetia la Hotelul Le Soleil!

 

Oferta include: 3 nopti cazare in camera dubla la Hotel Le Soleil 4*, in Lido di Jesolo, demi-pensiune, bilet avion, transferuri, tur pietonal de oras, insotitor roman de grup.

 

Tarif: 339 euro/persoana/sejur.
Supliment camera  single: 55 EURO

 

Descriere:

 

Ziua 1 (18 FEB): Bucuresti – Venetia – Lido di Jesolo

 

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 05:00 dimineata pe aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa Alitalia cu destinatia Venetia (schimbarea cursei la Roma). Aterizare la Venetia la ora 11:05. Transfer cu autocarul la hotel Le Soleil 4* sau similar situat in statiunea Lido di Jesolo. Optional, dupa amiaza, plimbare in centrul Venetiei cu insotitorul de grup. Cazare. Cina la hotel.

 

Ziua 2 (19 FEB): Carnavalul de la VENETIA

 

Mic dejun. Tur pietonal in centrul Venetiei cu insotitorul de grup pentru a va bucura de frumusetea carnavalului si evenimentele ce se desfasoara in aceasta zi. Optional, puteti vizita  Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor si Bazilica San Marco. Cina si cazare.

 

Ziua 3 (20 FEB): Carnavalul de la VENETIA

 

Mic dejun. In aceasta zi vom admira frumoasele festivitati si parade ale carnavalului de la Venetia. Optional puteti face o excursie in insulele Burano si Murano.

Ziua 4 (21 FEB): Venetia – Bucuresti

 

Mic dejun. Transfer cu autocarul de la hotel la aeroportul din Venetia. Decolare la ora 11:10 si aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 17:45 (schimbarea cursei la Roma).

 

Durata: 4 zile

 

Perioada valabilitate: 18/02/2012 – 21/02/2012

 

Categorie hotel:
Tip camera: dubla
Tip masa: HB – Demi-pensiune
Transport: Avion si transferuri

 

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de restaurant, bar, receptie 24 de ore, gradina, terasa, camere/facilitati pentru persoane cu handicap, lift, check-in/check-out express, seif, incalzire, aer conditionat, zona de plaja privata, teren de golf (la maxim 3 km), cada cu hidromasaj, piscina in aer liber (deschisa in sezon).

 

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si un frigider. De asemenea, camerele au balcon ce ofera vedere partiala sau totala la mare.

 

Nu sunt incluse:

– taxele de aeroport: 170 EURO/persoana (pot suferi modificari)
– transportul intre Lido di Jesolo – Venetia
– taxele de intrare la obiectivele turistice din program
– excursiile optionale
– asigurarea medicala (optionala) si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

 

Observatii:

Orar de zbor informativ:
18 februarie 2012: Bucuresti – Roma – Venetia 06:35 – 07:45 / 10:00 – 11:05
21 februarie 2012: Venetia – Roma – Bucuresti 11:10 – 12:15 / 14:40 – 17:45

 

Informatii utile:
Documente necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila.

 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

 

Recomandarile noastre: asigurare medicala.