Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: carnavalul de la venetia

Patrunde in lumea inedita a Carnavalului de la Venetia!

*Sursa foto: Vigen M / Shutterstock.com

Unul dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale din Europa se desfasoara anual in Venetia, orasul oglindit de ape, fermecandu-i pe cei prezenti cu spectacole, parade, concerte, dansuri si baluri mascate. In perioada  3-13  februarie, stradutele venetiene devin neincapatoare, Carnavalul marcand trecerea de la anotimpul rece la primavara printr-o explozie de culoare, dans si voie buna. Citeste in continuare »

Carnavalul de la Venetia – explozie de culoare si veselie

carnavalul de la venetiaCarnavalul de la Venetia reprezinta cea mai ampla manifestare culturala din Italia si un magnet pentru turistii dornici de distractie. Anul acesta, petrecerile vor avea loc intre 11 si 28 februarie si vor umple strazile Venetiei de muzica si voie buna. Citeste in continuare »

Participa la Carnavalul de la Venetia!

Carnavalul de la Venetia este un festival anual, care incepe cu 40 de zile inainte de Paste si se termina in ziua de Mardi Grass. Acest spectacol de lumini si culoare este caracterizat prin purtarea de masti, care suprima orice diferenta de clasa si statut social. In fiecare an, aproximativ 30.000 de turisti vin zilnic in Venetia, pentru a participa la carnaval. Un juriu international desemneaza anual “La Maschera piu bella”.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour