posterNe bucuram sa anuntam ca Dertour este partenerul Odeon Cineplex, unic importator al filmelor 20th Century Fox in Romania, care lanseaza pe data de 30.09.2016 filmul Copiii domnisoarei Peregrine: intre doua lumi.

Copiii domnisoarei Peregrine: intre doua lumi se bazeaza pe romanul de debut al lui Ransom Riggs, publicat in 2011. Acesta a devenit instantaneu un adevarat succes la nivel mondial si a ajuns in fruntea listei bestseller-urilor The New York Times, unde a ramas ani de zile. Cartea s-a vandut in peste 3,1 milioane de exemplare.

Actiunea se petrece pe o insula in Tara Galilor, intr-un castel in care timpul se repeta, iar toti cei aflati in bucla temporala raman neschimbati. Pe tot parcursul filmului au loc lucruri mai putin obisnuite, iar unele personaje au puteri speciale. Fiecare copil are o ciudatenie unica, precum levitatia, manipularea focului si super-puteri.

Atunci cand Jake descopera indicii despre un mister care cuprinde realitati si timpuri alternative, el descopera un refugiu secret, cunoscut drept Caminul Domnisoarei Peregrine pentru Copii Ciudati. Pe masura ce Jake afla mai multe despre rezidentii acestuia si despre abilitatile lor neobisnuite, el isi da seama ca siguranta este o iluzie si ca pericolul pandeste sub forma unor inamici puternici, si ascunsi. Jake trebuie sa isi dea seama ce este real si ce nu, in cine poate avea incredere si cine este el cu adevarat.

Copiii domnisoarei Peregrine: intre doua lumi, impresioneaza prin multitudinea de imagini fantastice si captivante, prin personaje memorabile, batalii epice si manipulari unice ale calatoriilor in timp iar regia cat si distributia sunt de exceptie (regie Tim Burton, din distributie fac parte Terence Stamp, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Eva Green).

Pe scurt, filmul te indeamna sa fii tu insuti si sa iti accepti unicitatea, sa-ti cultivi ideile originale si sa-ti satisfaci dorintele autentice, chiar daca uneori ti se pot parea ciudate. Asadar, daca iti doresti sa mergi in concediu intr-o destinatie de la “capatul lumii”, sa te aventurezi intr-o excursie singur sau sa pleci chiar azi intr-o statiune exotica, noi te sustinem sa faci acest lucru. Cu Dertour* ajungi oriunde visezi si ai parte de experiente pe care ti le amintesti toata viata!

Inainte sa-ti faci bagajele si sa pleci in vacanta, nu uita insa de filmul Copiii domnisoarei Peregrine: intre doua lumi, care cu siguranta iti va creste apetitul pentru calatorii. Ca sa iti faci o idee despre ce vei vedea la cinema, gasesti doua trailere aici si aici.

Asadar, te asteptam la cinema incepand cu 30 septembrie!

*Ne poti contacta la 031 438 73 21  sau direct pe pagina de Facebook pentru orice informatie legata de serviciile noastre.