Qatar Airways ne incanta cu vesti bune pentru vacanta de vara: reduceri substantiale la zborurile din Bucuresti catre destinatii exotice precum Bali, Bangkok, Dubai, Maldive, Hong Kong, Kuala Lumpur, Krabi, Shanghai, Delhi, Singapore si Zanzibar. 

Inca nu ti-ai facut planuri de vacanta, dar ti-ai dori un sejur relaxant intr-o destinatie exotica? Te gandesti la un loc cat mai indepartat si cat mai diferit de tot ce ai vazut pana acum? Dertour iti prezinta cele mai atractive preturi pentru o vacanta la mii de kilometri departare. Descopera taramurile asiatice sau insulele din Oceanul Indian si bucura-te de o experienta unica alaturi de Qatar Airways.


Pentru mai multe detalii despre oferta completa accesati urmatorul link: http://www.dertour.ro/qatar


Hong Kong

*Sursa foto: leungchopan/Shutterstock.com

Hong Kong este un oras care te va surprinde inca de la primul contact. Aglomerat, galagios si totusi misterios, acest “New York” al Chinei este cel mai mare centru financiar al Asiei si unul dintre cele mai vizitate orase de pe continent. Fiind total diferit fata de celelalte orase mari chinezesti, Hong Kong fascineaza prin imbinarea excelenta a culturii britanice cu cea chineza.

Daca admiri orasul de sus ai sa te simti ca intr-una dintre metropolele europene, insa imediat ce incepi sa te plimbi pe stradutele laturalnice vei descoperi traditiile chinezesti la orice pas. Acest mix reusit intre doua culturi total opuse face din Hong Kong una dintre atractiile principale ale Chinei in care turistii se inghesuie sa ajunga in fiecare an.


Descopera si tu frumusetea unica a Hong Kong-ului cu ajutorul ofertelor Qatar Airways. Rezerva pana pe 15 mai biletele catre Hong Kong si profita de preturi ce incep de la 539 de euro. Mai multe detalii la telefon 031 438 73 21 sau pe www.dertour.ro


Krabi

*Sursa foto: pittaya wongsarattanasil/Shutterstock.com

Thailanda este cu siguranta una dintre destinatiile exotice pe care nu trebuie sa o ratezi vara asta. Daca esti fan al plajelor nisipoase, intinse si fine si iti place sa stai in apa toata ziua, Thailanda va fi sigur paradisul pentru tine. Cu numeroase plaje excelente pe care te poti relaxa cat este ziua de lunga si ape cristaline in care sa te avanti curajos, Krabi reprezinta una dintre alegerile de top in randul turistilor romani care aleg sa isi petreaca vacanta de vara intr-o destinatie exotica.

Dar totusi, ce este asa de special la Krabi? Krabi este un oras cunoscut indeosebi datorita plajelor spectaculoase pe care le poti admira aici. Totodata, provincia cu acelasi nume are un potential turistic urias. Printre cele 154 de insule care fac parte din provincia Krabi se numara Koh Phi Phi si Koh Lanta, doua dintre cele mai faimoase locuri din tara.


Iti doresti sa schimbi litoralul grecesc sau turcesc pe plajele din Thailanda? Zis si facut! Impreuna cu Qatar Airways zbori catre Krabi la preturi incepand cu 499 de euro. Grabeste-te! Oferta este valabila numai pana pe data de 15 mai. Rezerva acum biletul pe Dertour!


Delhi

*Sursa foto: saiko3p/Shutterstock.com

Fascinanta Indie revine in topul preferintelor noastre. Cu o gama larga de obiective turistice si activitati pe care le poti intreprinde pe teritoriul acestei tari minunate, nu ai niciun motiv sa nu ii faci o vizita anul acesta.

Dupa selfie-ul obligatoriu pe care trebuie sa il faci la Taj Mahal, iti recomandam sa te avanti pe strazile orasului New Delhi si sa cunosti cat mai multe aspecte ale culturii indiene. Daca vizita la Agra te-a obosit si Taj Mahalul ti-a furat toata energia, te poti relaxa intr-unul din centrele SPA din inima capitalei si poti lasa plimbarea pentru a doua zi.

Odata ajuns in India incearca sa descoperi cat mai multe orase din zona in care ajungi si nu te limita la unul singur. India este ca o carte, iar daca ramai numai in orasul in care aterizezi e ca si cand ai citi numai coperta cartii. Asigura-te ca in timpul vizitei ai un itinerariu bine stabilit inca de acasa pentru a fi sigur ca nu ratezi niciun obiectiv turistic.


Nu lasa pe maine, ce poti face azi! Rezerva acum biletul catre Delhi si profita de super preturile de la Qatar Airways. Zboara catre incantatoarea Indie cu doar 509 euro. Intra in legatura cu unul dintre expertii Dertour la telefon 031 438 73 21 sau pe adresa de e-mail oferte@dertour.ro.


*Oferta Qatar Airways se supune unor termeni si conditii prezentati pe site-ul companiei. Mai multe detalii si lista completa cu orasele care se afla in promotie poti afla la 031 438 73 21, oferte@dertour.ro sau in agentiile Dertour si Eurolines.