Toscana este una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia si din lume. Se intinde pe o suprafata de peste 20.000 kilometri patrati, are o populatie de aproximativ 4 milioane de locuitori, iar capitala este la Florenta. Peisajele fabuloase, bogata mostenire artistica, influenta culturala, muzeele, traditia culinara si vinurile faimoase transforma Toscana intr-o destinatie de vis pentru orice calator.

Mai mult, odata ce vei merge acolo, vei dori sa te reintorci. Toscana a fost casa multor artisti celebri ca: Dante, Botticelli, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Galileo Galilei sau Puccini. Sase din localitatile din Toscana sunt incluse pe lista UNESCO World Heritage: centrul istoric al Florentei, centrul orasului Siena, Catedrala din Pisa, centrul vechi al orasului San Gimignano, Pienza si Val d'Orcia.

Tot aici sunt peste 120 de rezervatii naturale protejate. Daca mai punem la socoteala si bucataria fabuloasa, vinul de Chianti, dar si localnicii primitori – vom obtine o destinatie de vacanta perfecta! Iata ce iti recomandam…

Descopera Toscana!

Vigna la Corte 3* se afla in satul Diacomano, la 40 de kilometri de Florenta. Casa pare desprinsa din povesti, iar gazdele iti vor spune povesti incredibile legate de Toscana. Casa de vacanta in stil traditional este situata intr-o zona linistita, in inima Toscanei, inconjurata de 60 de hectare de paduri si pasuni, care miros incredibil.

Vila dispune de receptie cu bar, piscina, sala de lectura, fier de calcat, parcare, piscina (disponibila in perioada 15.05 – 15.10) cu sezlonguri si umbrele, cu o vedere foarte frumoasa asupra gradinii, tenis de masa.

Facilitati contra cost: masina de spalat (5 euro), solar, trekking, tenis, echitatie, mountainbike, fotbal de masa cu solicitare prealabila.

Facilitati pentru copii: la solicitare se ofera patut pentru copii contra cost 4 euro/zi.
Aici veti gasi si un magazin cu produse traditionale de cea mai buna calitate, pentru a lua si acasa o “portie” de Toscana.

Oferta include: 7 nopti cazare in apartament de maxim 4/6 persoane.

Tarif: 330 eur/ sejur/ apartament maxim 4 persoane; 438 eur / sejur/ apartament maxim 6 persoane.

Perioada valabilitate: 01/09/2012 – 08/09/2012

Apartamentele pentru 4 persoane au o suprafata de aproximativ 40 mp  si sunt compuse dintr-un living cu canapea dubla pentru dormit, camera dubla, colt pentru gatit si pentru servit masa si dispun de TV prin satelit, telefon, baie sau dus.

Apartamentele pentru 6 persoane au o dimensiune de 60 mp si au in plus un dormitor cu 2 paturi si terasa/ balcon mobilat mai mare decat in apartamentele de 4 persoane.

Fiecare apartament are terasa in gradina sau spatiu exterior propriu si gradina comuna pentru gratar.

Nu sunt incluse:

– transport;
– taxe;
– asigurare medicala;
– alte facilitati.

Observatii:

Bonus:  7=6: platiti 6 si stati 7 nopti, pentru sejur in perioada 09.06 – 22.06 si 01.09 – 09.11.12!

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.