aa29866b-5f3e-46c3-9442-acf622961575Anul acesta am inceput o frumoasa traditie. Am fost transportatorul oficial al tinerilor catre distractie, cu destinatie finala UNTOLD. Mai multe autocare dar si un avion charter au dus tinerii catre nebunia de la UNTOLD, iar petrecerea a inceput de cand au plecat din Bucuresti.

Mai mult, pentru ca UNTOLD aduce un beneficiu imens imaginii turistice a Romaniei, ne bucuram ca am reusit sa cream si cele doua pachete de vacanta prin Transilvania, cu plecare Luni dupa festival, fie spre nordul Transilvaniei (Maramures) sau spre sud (bisericile fortificate si Sibiu).

Nebunia frumoasa numita UNTOLD a insemnat 4 nopti magice in care aproximativ 300.000 de tineri din Romania si de peste hotare s-au distrat pe cinste. In total, la festival au participat 30.000 de persoane din strainatate, aproape toate unitatile de cazare din oras fiind ocupate cu mult timp inainte de inceperea festivalului.650f7f3f-449f-4ef2-850b-a99e80ea35f0

Cel mai mare festival de muzica electronica din estul Europei, aflat la a doua editie, a adunat laolalta cei mai cunoscuti DJ din lume: Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Martin Garrix sau Fedde Le Grand. Dorinta persoanelor de a-i vedea live pe favoritii lor a facut ca editia Untold din acest an sa fie sold out (toate biletele au fost vandute).

Cel mai interesant moment a avut loc in ziua a treia, atunci cand DJ-ul olandez Armin van Buuren a mixat 2 ore peste program, pana la ora 7 dimineata, acesta declarand ca este impresionat sa vada ca romanii stiu sa se distreze si ca aproximativ 40.000 de persoane au rezistat pana dimineata.

*Sursa video: Kaufland Romania