DSCN3297Nicio vacanta nu este mai completa si mai incitanta decat cea de la bordul unui vas de croaziera. Un astfel de sejur iti da posibilitatea sa vizitezi, in fiecare zi, locuri celebre in lume fara sa-ti faci bagajele mereu si sa profiti la maxim de fiecare zi si noapte din vacanta ta.

In plus, esti rasfatat cu cele mai bune servicii, iti faci prieteni de peste mari si tari si te trezesti dimineata in fata unor noi destinatii incitante, gata sa-ti arate pentru ce sunt atat de apreciate.

Servicii tot mai accesibile
Croazierele au tot mai multi fani in intreaga lume si nu fara motiv, de vreme ce au devenit tot mai accesibile, mai inovative si cu trasee tot mai variate. Poate ca a venit vremea sa te bucuri si tu de o astfel de excursie la bordul unei nave imense si sigure, care ofera cele mai bune servicii, comparabile cu cele ale unui resort all inclusive de 5 stele din Antalya sau de oriunde din lume.

O croaziera este cea mai potrivita alegere pentru cei care isi doresc sa combine relaxarea la plaja, piscina sau la centrele spa cu vizitarea unor obiective turistice diferite, altele in fiecare zi. Este bine de amintit faptul ca anumite itinerarii ale navelor de croaziera, cum sunt cele catre fiordurile Norvegiene, ajung in zone foarte greu accesibile cu alte mijloace de transport.

Si nu in ultimul rand, alaturi de varietatea incredibila de facilitati create pentru a asigura cele mai frumoase experiente turistilor care calatoresc pe vas, un alt atu al croazierelor este gratuitatea pe care majoritatea vaselor o ofera copiilor, chiar pana la implinirea varstei de 18 ani.

Viziteaza cele mai frumoase locuri din Mediterana
Mediterana este leaganul civilizatiei moderne, locul de unde s-a scris istoria lumii si unul dintre cele mai frumoase si diversificate locuri de pe mapamond. Si ce poate fi mai incitant decat o croaziera pe apele incredibil de albastre ale Mediteranei, la bordul navelor de croaziera dotate cu tot ce le trebuie, cu grija pentru detalii, siguranta si confort.

Oferta este variata la acest capitol, dar se distinge cea Costa Cruises, linia de croaziera numarul unu in Europa. Bucurati-va de atmosfera relaxanta, vesela si eleganta, tipic italieneasca de la bordul acestor vase si de preparatele mediteraneene pregatite de iscusitii master chef.

Vei putea astfel sa te bucuri nu doar de serviciile de calitate oferite la bord de aceasta companie cu experienta si inovatoare in industria croazierelor. Costa Cruises are una dintre cele mai cuprinzatoare si diverse selectii de itinerarii europene, fiind una dintre putinele linii care are curse in Mediterana pe parcursul intregului an.

La fel de tentante sunt si traseele si ofertele liniilor de croaziera Norwegian Cruises Line si MSC. O croaziera la bordul navelor MSC, compania cu cu cea mai rapida dezvoltare din lume, se distinge nu doar prin serviciile impecabile menite sa creeze o atmosfera de confort, relaxare, siguranta si bucurie ci si prin facilitatile deosebite si posibilitatile de petrecere a timpului liber.

Standardele inalte privind atentia acordata oaspetilor navelor MSC se aplica si familiilor cu copii, care in plus beneficiaza de o atentie speciala. Copii au nu doar programe si meniuri speciale ci beneficiaza de gratuitate pe parcursul intregului an.

La bordul Norwegian Epic te asteapta noi posibilitati de distractie atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii, cele mai inovative si mai flexibile variante de cazare – de la studio-urile create special pentru cei ce doresc sa calatoreasca singuri pana la vilele private, 20 de variante diferite de servire a mesei, toate pentru a exemplifica punerea in practica fara repros a conceptului Freestyle Cruising care a facut celebra linia Norwegian Cruises Line.

Pentru orice linie de croaziera sau itinerariu pe Mediterana ai opta, fii sigur ca ai facut alegerea corecta, de vreme ce te asteapta cele mai frumoase orase precum Cannes, Monaco, Casablanca, Dubrovnik, Napoli, Capri, Mykonos, Palma de Mallorca, Venetia sau Santorini. Suna bine, nu?

Pe urmele exploratorilor, in Tarile Nordice
Daca iti doresti sa calatoresti pe urmele primilor exploratori, in zonele mai greu accesibile din Țarile Nordice, sa te bucuri de peisajele oarecum stranii ale fiordurilor si de miile de nuante ale Aurorii Boreale, atunci este cazul sa alegi o croaziera catre aceasta destinatie.

Singura companie specializata in calatoriile in fiorduri cu plecari fiecare zi a anului este Hurtigruten, care deja a acumulat peste 115 ani de experienta in domeniu. Hurtigruten are nu doar itinerarii deosebite pe care le parcurge cu nave dotate cu spargatoare de gheata pentru a patrunde in “inima fiordurilor” ci si o atmosfera speciala la bordul vaselor, plina de energie si posibilitati de distractie.

Regimul de masa este cu totul special, bazat pe delicatese din peste si fructe de mare. Sau poti opta si noua zile pline, in care veti vizita cele mai importante capitale si orase din zona Marii Baltice, la bordul vasului Norwegian Star, apartinand Norwegian Cruises Line. Indiferent ce-ti doresti, fii sigur ca esti in siguranta si ca vei avea cele mai frumoase amintiri, chiar de povestit nepotilor!

Inainte de a pleca intr-o croaziera, este bine sa stiti ca:
– E recomandat sa va rezervati o noapte de cazare inainte de imbarcarea pe vas, pentru a fi siguri ca nu ratati sejurul.
– Nu aveti voie sa va luati fier de calcat in bagaje, acestea au interzis la bordul vaselor, pentru a evita eventuale scurtcircuite. Aceste electrocasnice mici vo fi aruncate daca vor fi gasite in bagajele Dvs.
-Trebuie sa detineti un card de credit, deoarece la check-in turistilor li se va bloca o anumita suma, depozit al carui nivel variaza in functie de durata sejurului, de traseu si de vasul de croaziera.