Daca in vacanta aceasta visezi sa lenevesti pe o plaja cu nisip auriu, sa te scalzi intr-o mare albastra cristalina si noptile sa le petreci in taverne, restaurante si cluburi pana la rasaritul soarelui, atunci Mykonos este destinatia ideala pentru tine!

Casute albe cu flori, incadrate de obloane albastre, cu strazi pitoresti, mori de vant, bisericute tipic grecesti, cafenele si restaurante superbe – toate aceste detalii imbinate creaza atmosfera pentru o vacanta de neuitat!

Little Venice
Un cartier romantic, cu taverne si zona de promenada, unde puteti urmari un apus de soare spectaculos.
Little Venice

Kato Milli
Un complex de mori de vant acoperite cu paie, unele datand din secolul al XI-lea. De aici se pot fotografia niste peisaje de neuitat.
Kato Milli

Plajele Paradise si Super Paradise
Plajele cu cele mai multe baruri si restaurante, la care se ajunge cu vaporasul.
Super Paradise

Ano Mera
Un sat traditional aflat la 8 km de capitala, in apropierea caruia se gasesc ruinele anticului oras Mykonos. Aici este o zona mai linistita, cu plaje neaglomerate unde va puteti rupe de agitatia din celelalte statiuni.
Ano Mera

Biserica Panagia Paraportiani
Cea mai fotografiata dintre cele 400 de biserici de pe insula. Constructia este, de fapt, formata din cinci biserici intr-una singura, cu cinci capele pe doua niveluri diferite.
Panagia Paraportiani

Surse foto:
mykonostour.com
tripadvisor.com
superparadise.com.gr
mykonosgold.com