Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare atat de cei mici, cat si de cei mari. Pe langa cadourile de toate felurile, Mos Craciun aduce o atmosfera unica si milioane de beculete pe toate strazile. Decoratiunile de Craciun, brazii impodobiti si targurile din inimile oraselor sunt si ele asteptate cu sufletul la gura. Daca iti doresti sa afli unde se vor afla cele mai frumoase piete de Craciun de anul acesta, citeste in continuare. 

1.Viena, Austria

Una dintre cele mai elegante capitale europene gazduieste in fiecare un targ superb de Craciun in care poti sa gasesti mai mult de 150 de standuri cu preparate traditionale, obiecte confectionate manual si bauturi calde. 

*Sursa foto:  mikecphoto/Shutterstock.com

Anul acesta, incepand cu data de 17 decembrie, decoratiunile din Rathauspark vor lumina cerul si vor crea o atmosfera ideala pentru sarbatoarea ce va veni pe data de 25 decembrie.

Vrei sa vizitezi piata de Craciun din Viena? Consulta lista cu ofertele Dertour si pregateste-te de o plimbare intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa. Mai multe detalii – http://www.dertour.ro/piete-craciun

2. Dresda, Germania

Orasul nemtesc Dresda gazduieste cel mai vechi targ de Craciun din Germania. Cunoscuta in toata tara, dar si in afara granitelor, piata de Craciun din Dresda este faimoasa datorita obiectelor lucrate manual de catre localnici si datorita desertului traditional – Dresdner Stollen – ce poate fi gasit aici.

*Sursa foto: Mapics/Shutterstock.com

Daca vrei sa ajungi in Dresda in luna decembrie, te sfatuim sa iti faci rezervari din timp pentru ca locurile la hotelurile din oras se dau ca painea calda in aceasta perioada. Apeleaza la unul dintre expertii Dertour si solicita o oferta pesonalizata pentru a-ti indeplini toate dorintele! Mai multe detalii la telefon 031.438.73.21 sau pe adresa de email oferte@dertour.ro. 

3. Strasbourg, Franta

Nici francezii nu stau mai prejos la capitolul targuri de Craciun, in Strasbourg fiind organizata una dintre cele mai spectaculoase piete dedicate acestei sarbatori. Orasul pitoresc se umple de lumini si decoratiuni in preajma Craciunului si cu aceste straie de sarbatoare intampina toti turistii dornici de o vacanta autentica in stil francez.

*Sursa foto: Mapics/Shutterstock.com

Totusi, e bine de stiut ca Strasbourg se afla intr-o regiune cu puternice influente nemtesti, asa ca stilul francez e mai de graba inlocuit cu un mix interesant intre cele doua culturi.

Vrei sa vizitezi Strasbourg? Solicita acum o oferta personalizata si bucura-te de o vacanta ca-n povesti. Mai multe detalii la telefon 031.438.73.21 sau pe adresa de email oferte@dertour.ro. 

4. Budapesta, Ungaria

Un oras splendid care merita vizitat in orice perioada din an prinde parca si mai multa viata in preajma sarbatorilor de iarna. Numeroasele atractii turistice palesc pe langa faimoasa piata de Craciun din Piata St. Stephen. Nimic parca nu-i mai frumos decat luminitele colorate si preparatele traditionale care te indeamna sa le incerci.

*Sursa foto: GTS Productions/Shutterstock.com

Viziteaza Budapesta de Craciun cu ajutorul Dertour! Intra in contact cu unul dintre expertii nostri si stabiliti toate detaliile pentru urmatoarea ta vacanta. Mai multe detalii la telefon 031.438.73.21 sau pe adresa de email oferte@dertour.ro. 

5. Praga, Cehia

Capitala Cehiei este una dintre cele mai pitoresti locatii pentru vacanta de Craciun. Cladirile colorate din centrul vechi, concertele si numeroasele activitati care sunt organizate in oras fac din Praga o destinatie ideala pentru sarbatorilor de iarna.

*Sursa foto:  Rostislav Glinsky/Shutterstock.com

Descopera Praga cu Dertour! Consulta lista completa cu ofertele noastre pe http://www.dertour.ro/piete-craciun.