Newsletter Dertour

Deoarece stim ca iti place sa calatoresti si sa descoperi noi destinatii din lumea intreaga, ne-am propus sa trimitem de doua ori pe saptamana informatii utile tuturor celor care se aboneaza la newsletter. Acesta contine informatii despre pachetele promotionale, bilete de avion sau autocar, circuite, city break-uri si vacante exotice.

Daca te abonezi la newsletter-ul Dertour ai ocazia sa descoperi noi destinatii si pachete la preturi reduse. Si, mai ales, ai ocazia sa afli asta inaintea tuturor, pana sa apara pe Facebook sau sa afle altii despre cele mai bune oferte.

De ce sa te abonezi la newsletter?

– esti la curent cu ofertele valabile pentru o perioada limitata de timp,

– beneficiezi de pachete selectate de la cei mai buni tour-operatori romani si germani,

– afli despre promotiile la biletele de avion sau autocar catre cele mai cunoscute destinatii,

– primesti recomandari de hoteluri vizitate de catre consultantii nostri.

Cum te poti abona la newsletter?

Este foarte simplu! Intri pe pagina www.dertour.ro, iar jos vei gasi un banner pe care scrie “Aboneaza-te la newsletter-ul TUI”. Introduci adresa de email si apesi pe butonul “Aboneaza-te”. Astfel vei fi primul care va afla cele mai noi oferte si promotii.

Nu te vom deranja cu mai mult de doua email-uri pe saptamana, dar daca dintr-un anumit motiv doresti sa te dezabonezi de la newsletter este bine sa stii ca poti face acest lucru foarte simplu, din cateva click-uri (exista un link denumit „Dezabonare” in fiecare newsletter primit).

Spor la vacante cu Dertour!