Se pare ca bloggerii calatori sunt foarte activi in aceasta vara si ne impartasesc cu pasiune aventurile lor. Pe care va invit sa le urmariti dupa cum urmeaza…

Alexandra ne povesteste pe Blogul de Calatorii cum si ce se intampla prin Muntii Macin. Plus o serie de fotografii incantatoare. Recomand!

Alex Farca de la lumeamare.ro ne povesteste cate ceva despre bucataria iordaniana si despre experienta sa la Petra kitchen. Frumos!

Razvan Pascu a fost la cateva spectacole la Londra si ne recomanda si noua sa mergem la teatru. Un articol de pastrat!

Alex Filip a realizat un reportaj foto interesant, tocmai in Insulele Capului Verde. Daca va plac destinatiile exotice, articolul este de neratat!

Paula de la Viajoa s-a mutat in Santiago de Chile, pentru ca deja nu mai “disociaza propria viata de calatorii”. A scris foarte frumos despre sentimentele cu care pleaca la drum. Va propun sa o urmariti!

Narcisa de la TravelGirls ne povesteste cateva amintiri din calatoriile sale. Recomand!

Florin de la Drum liber.ro ne propune un reportaj foto detaliat cu Pestera Ialomitei. Aici!

Bianca ne povesteste in stilul ei minunat despre ce a insemnat prima jumatate a lui 2013 pentru ea. Si, evident, pe unde a mai calatorit. De urmarit!

Ce orase europene vizitam vara aceasta, aflati de pe blogul prinarad. Aici!

Se pare ca Düsseldorf este un oras modern si relaxant. Sau cel putin asa l-au vazut cei din echipa Wish2Go! Iata aici detalii…

Iar in final, va invit intr-o escapada interesanta in Cambodia, marca Lipa-lipa. Aici!