Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta in grecia

Top 5 insule din Grecia pentru concediul de vară

Sursa foto: Hartmut Albert/Shutterstock.com

Cu o mulțime de plaje uimitoare, linii de coastă spectaculoase și un climat mediteranean, nu este de mirare că insulele grecești sunt printre destinațiile de vacanță preferate ale românilor. Mai mult, Grecia este casa unora dintre cele mai vechi civilizații europene, iar siturile arheologice unice și tradițiile locale fascinante sunt mărturie a acestui fapt.

Citeste in continuare »

De ce este Septembrie cea mai bună lună în care să mergi în Grecia

Santorini

Sursa foto: Feel good studio/Shutterstock.com

Nu există niciun moment mai bun de a vizita Grecia decât luna septembrie, când majoritatea călătorilor se întorc acasă, iar prețurile la toate facilitățile turistice încep să scadă.

Septembrie este o lună grozavă de a merge pe meleagurile elene, întrucât vremea și temperaturile mării sunt perfecte în această perioadă a anului.

Indiferent că ești pasionat de activități în natură, de cultura Greciei Antice sau, pur și simplu, îți dorești să te relaxezi la plajă, această lună este cea mai potrivită.

Citeste in continuare »

5 Locuri de vizitat în Rhodos, Insula Soarelui

Sursa foto: Philippos Philippou/Shutterstock.com

Rhodos, a patra insulă ca mărime din Grecia, este plină de plaje frumoase, păduri luxuriante, localități încărcate de istorie și obiective turistice extem de interesante. Având parte de 300 de zile cu soare pe an și fiind casa Colosului din Rhodos, una dintre cele 7 minuni ale lumii antice, această insulă vibrantă situată lângă coasta anatolică a Turciei este un loc ce te va impresiona nespus, te va cuceri cu peisajele sale spectaculoase și îți va încărca bagajul emoțional cu amintiri pentru tot restul vieții.

Pentru a-ți usura treaba în compunerea itinerariului de călătorie atunci când plănuiești să vizitezi insula Rhodos, îți oferim o listă cu cele mai bune 5 locuri de vizitat pe acest tărâm:

Citeste in continuare »

6 insule grecesti in care sa iti petreci vacanta de vara

vacanta in grecia

*Sursa foto: Patryk Kosmider/Shutterstock.com

Vacanta de vara trebuie planificata din timp pentru a fi sigur ca prinzi cele mai bune oferte. Fie ca vorbim despre o destinatie locala sau una exotica, aceasta este cea mai prielnica perioada pentru a-ti rezerva vacanta visurilor tale. Daca inca nu te-ai decis asupra unei destinatii, insa stii ca ti-ai dori sa fie un loc cu mult soare, plaje intinse si atmosfera festiva, echipa Dertour are cateva propuneri excelente care te vor face sa te hotarasti.  Citeste in continuare »

Unde ne cazam in Halkidiki

Peninsula Halkidiki din Grecia, cu cele trei faimoase brate: Kassandra, Sithonia si Athos, are rezervate surprize placute pentru fiecare turist. Este fara indoiala una dintre zonele cele mai frumoase ale tarii, unde turismul s-a dezvoltat firesc, datorita cererii imense venite din partea turistilor din lumea intreaga. Daca iti doresti o vacanta in Halkidiki, noi iti recomandam cateva hoteluri de top… Alege exact ce ti se potriveste! Citeste in continuare »

Petrece Pastele in insorita Grecia!

Grecia este incredibil de frumoasa primavara! Pentru a te convinge de acest lucru, te invitam intr-o vacanta superba in Halkidiki, Atena, Paralia Katerini, cu cina festiva si cazare intr-un hotel elegant de 4 stele. Iata detalii… Citeste in continuare »

Ce sa mananci in Grecia

Daca in aceasta vara vei ajunge pe plajele din Grecia, noi iti propunem sa faci si o calatorie culinara in universul grecilor. Acestia iubesc mancarea si fac din mesele lor adevarate ritualuri. Nimic nu se intampla pe fuga, totul decurge lent, pentru ca aromele si gusturile sa patrunda cat mai adanc in suflet. Pentru ca bogatia preparatelor grecesti este imensa si, de multe ori, nu stii la ce produse sa te opresti, noi am facut o selectie pentru tine. Iata ce sa mananci in Grecia, pentru o experienta culinara completa…

Citeste in continuare »

Unde sa te cazezi in Halkidiki

 

Peninsula Halkidiki din Grecia, cu cele trei faimoase brate: Kassandra, Sithonia si Athos are rezervate surprize placute pentru fiecare turist. Daca iti doresti o vacanta aici, va trebui sa-ti faci din timp rezervarile, pentru ca in lunile iunie-august turistii iau cu asalt plajele superbe si hotelurile elegante. Chiar daca oferta este mare, acum ai sansa sa prinzi preturi bune si oferte de nerefuzat. Iata unde sa te cazezi in Halkidiki – locatii recomandate de specialistii Dertour…

Citeste in continuare »

Early Booking: Santorini, Grecia

Daca iti doresti sa-ti petreci vacanta de vara pe plajele superbe din Grecia, sa te bucuri de soare, de mancare excelenta, de ape limpezi si de peisaje uluitoare, acum este cea mai buna perioada pentru a-ti face o rezervare. Vei avea parte de locuri la alegere in hotelurile cele mai bune, de preturi mici si de oferte imbatabile!

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour