vacanta in grecia

*Sursa foto: Patryk Kosmider/Shutterstock.com

Vacanta de vara trebuie planificata din timp pentru a fi sigur ca prinzi cele mai bune oferte. Fie ca vorbim despre o destinatie locala sau una exotica, aceasta este cea mai prielnica perioada pentru a-ti rezerva vacanta visurilor tale. Daca inca nu te-ai decis asupra unei destinatii, insa stii ca ti-ai dori sa fie un loc cu mult soare, plaje intinse si atmosfera festiva, echipa Dertour are cateva propuneri excelente care te vor face sa te hotarasti. 

1. Insula Corfu

corfu

*Sursa foto: Calin Stan/Shutterstock.com

Daca esti in cautarea unei insule grecesti care sa aiba suficiente plaje incat sa ai de unde o alege pe cea mai potrivita pentru tine, Corfu este locul ideal. Pe insula se afla un numar impresionant de 119 plaje, iar apa ce inconjoara insula Corfu este de un albastru ireal.

Preturile unei vacante in insula Corfu, care include biletele de avion, cazarea si transportul intre aeroport si hotel, incep de la 355 de euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti intr-un hotel de 3 stele la inceputul lunii iunie. Pentru o vacanta de 4 stele in golful Garitsa din Corfu cu mic dejun inclus preturile incep de la 668 de euro de persoana pentru luna iulie.

2. Insula Thassos

thassos

*Sursa foto: Cristian Puscasu/Shutterstock.com

Insula Thassos, sau “Insula de smarald” cum este adesea numita, se afla in nordul Marii Egee la numai 8 kilometri de Grecia continentala. Clima este perfecta pentru un sejur relaxant in orice luna a anului insa, bineinteles, vara este anotimpul ideal pentru o vacanta in Thassos. Cu un relief predominant muntos, majoritatea plajelor de pe partea estica si vestica sunt stancoase, iar cele din nordul si sudul insulei au fost amenajate cu nisip.

Preturile unei vacante in “Insula de smarald”, ce include numai cazarea, micul dejun si cina, incep de la 202 euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti intr-un hotel de 3 stele. Pentru o vacanta de 5 stele preturile incep de la 321 de euro de persoana si includ pe langa taxa de cazare si micul dejun.

3. Insula Zakynthos

Zakynthos

*Sursa foto: Petr Kopka/Shutterstock.com

Insula Zakynthos este cunoscuta in intreaga lume pentru frumusetea plajelor sale si pentru broastele testoase Caretta Caretta – o specie protejata de lege. Cu un decor impresionant compus din formatiuni stancoase imbracate in vegetatie luxurianta si apa de un albastru ireal, Zakynthos este una dintre cele mai cautate destinatii grecesti pentru vacanta de vara.

Preturile unei vancate in Zakynthos, ce include biletele de avion, cazarea, transferul de la aeroport la hotel si micul dejun, incep de la 401 euro de persoana pentru luna iunie, iar pentru o vacanta petrecuta intr-un hotel de 5 stele preturile incep de la 443 de euro de persoana pentru inceputul lunii iunie.

4. Insula Santorini

santorini grecia

*Sursa foto: Thomas Bresenhuber/Shutterstock.com

Una dintre cele mai spectaculoase destinatii din lume, insula Santorini, atrage anul milioane de turisti care strabat mii de kilometri pentru a vedea in realitate peisajele de vis din aceasta locatie. Datorita dispunerii pe verticala a caselor albe pe suprafata coastei, Santorini a devenit un loc faimos in intreaga lume. Cine nu a ajuns pana acum in Santorini, trebuie neaparat sa o faca cel putin o data in viata.

Preturile unei vancate in Santorini, ce include biletele de avion, cazarea, transferul de la aeroport la hotel si micul dejun, incep de la 417 euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti la finalul lunii septembrie intr-un hotel de 3 stele si de la 658 de euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti la inceputul lunii iunie intr-un hotel de 5 stele.

5. Insula Rhodos

rhodos grecia

*Sursa foto: Ruslan.Salikhov/Shutterstock.com

Rhodos este cea mai mare insula din grupul de insule Dodecanese si a gazduit una dintre cele sapte minuni ale lumii – Colosul din Rodos. Cunoscuta ca fiind unul dintre cele mai sigure locuri din Europa, insula Rhodos se afla in topul preferintelor romanilor care decid sa isi petreaca vacanta de vara in afara granitelor tarii.

Pentru o vacanta in Rhodos, ce include biletele de avion, transferul de la aeroport la avion si cazarea la un hotel de 3 stele, preturile incep de la 384 de euro de persoana pentru 7 nopti. Daca vrei sa te cazezi la un hotel de 4 stele, pretul pentru un sejur all-inclusive de 7 nopti porneste de la 510 euro de persoana.

6. Insula Creta

creta

*Sursa foto: Dmitry Laudin/Shutterstock.com

Ultima propunere pentru vacanta de vara din seria ce cuprinde numai insule grecesti este insula Creta. Apele cristaline prin care poti vedea cu usurinta pietrele si plantele aflate pe fundul marii au facut din Creta una dintre cele mai dorite destinatii de vacanta. Cu preturi avantajoase atat la mancare, cat si la cazare, voie buna, plaje intinse si multa mancare delicioasa Creta a reusit an de an sa stranga turisti din toata lumea.

Pentru un sejur de 7 nopti in insula Creta in care ai inclus pretul biletelor de avion, transportul de la aeroport la hotel, cazarea, micul dejun si cina trebuie sa platesti aproximativ 399 de euro de persoana, in functie de perioada aleasa. Daca doresti sa petreci o vacanta in regim all-inclusive in insula Creta, pretul unui astfel de sejur incepe de la 523 de euro de persoana.

N-ai gasit nimic pe gustul tau in insulele grecesti? Nu-i nimic, pe Dertour gasesti cele mai bune oferte Early Booking pentru Turcia, Bulgaria, Spania si Romania. Verifica aici lista completa cu preturi.