Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: paella

(P) Valencia, o explozie de gusturi memorabile

Dacă iubirea pentru călătorii se întrepătrunde cu iubirea pentru preparate delicioase, încercate pentru prima oară, Valencia este unul dintre destinațiile pe care le vei îndrăgi încă de la prima înghițitură. Este unul dintre orașele lumii în care se regăsesc în deplină armonie restaurante de pe întreg mapamondul, lăsând totuși un loc suficient de mare pentru preparatele tradiționale din Spania. Nu vei găsi multe locuri în lume în care să savurezi o paella la fel de bună sau un risotto atât de cremos.

Citeste in continuare »

(P) Ce poti face in Valencia daca esti o persoana activa

Sursa foto: Leonid Andronov/Shutterstock.com

Una dintre cele mai mari placeri atunci cand vizitezi o noua destinatie este sa afli mai multe despre cultura si traditiile locale, alaturi de impartasirea experientelor autentice cu localnicii. Valencia primeste fiecare turist cu bratele deschise si nimic nu-i face pe localnici mai mandri decat sa impartaseasca din secretele orasului si obiceiurilor lor turistilor care vin sa-i viziteze.

Vrei sa te simti ca un valencian? Incearca una din aceste experiente 100% autentice:

Citeste in continuare »

(P) Ce poti face intr-un weekend in Valencia

Copyright foto: Turespaña

Valencia este una dintre cele mai vibrante destinatii din Europa. Asezarea splendida chiar langa Marea Meditarana ofera combinatia perfecta de vreme minunata si plaje intinse, situri istorice uimitoare si arhitectura interesanta, multe oportunitati de cumparaturi si o gama larga de restaurante si baruri, unde te poti bucura de mancare delicioasa sau unde poti dansa toata noaptea.

Citeste in continuare »

Cea mai buna mancare din Valencia

Regiunea Valencia din Spania este celebra pentru doua lucruri: plajele superbe cu nisipuri fine de pe Costa Brava si bucataria sa, in special bogata si aromata paella. Dar in afara de orezul cremos si de vinurile excelente, gastronimia valenciana este una dintre cele mai grozave din toata Spania. Daca nu stii unde sa te opresti, alegerile fiind cu adevarat dificile, noi iti recomandam cateva restaurante si bucate gustoase. Iata mai jos unde vei gasi cea mai buna mancare in Valencia…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour