Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: new york

Cele mai bune locuri de vizitat pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii

Sursa foto: Rudy Balasko/Shutterstock.com

Încărcate cu o mulțime de orașe pline de viață, plaje liniștite și peisaje pitorești, cele 2000 de mile de coastă care alcătuiesc partea de est a Statelor Unite ale Americii sunt casa unora dintre cele mai îndrăgite obiective turistice de pe continentul nord-american.

Pentru a te ajuta să vizitezi ce este mai bun din această parte a lumii, am alcătuit o mică listă cu locurile noastre preferate:

Citeste in continuare »

Fascinantul New York, orasul care nu doarme niciodata

Sursa foto: ventdusud/Shutterstock.com

Unul dintre cele mai mari orase din lume, New York, denumit si “Orasul care nu doarme niciodata”, ”Marele Mar”, “Centrul Universului” sau “Gotham”, este o destinatie turistica grozava in orice perioada a anului, oferind vizitatorilor sai o multime de obiective turistice incredibile, locuri faimoase la fiecare pas, dar niciodata suficient timp pentru a le vedea pe toate.

Citeste in continuare »

5 destinatii ale lumii unde regasesti cele mai deosebite jocuri de lumini de Craciun

*Sursa foto: Taiga/Shutterstock.com

Oricat am fi de diferiti, perioada festiva, la pachet cu decoratiunile si podoabele luminoase, ne incanta in aceeasi masura, an de an. Fie ca intruchipeaza sania Mosului, fulgi de nea, reni, oameni de zapada ori personaje magice, jocurile de lumini readuc copilul din interiorul fiecaruia si transforma iarna intr-un spectacol vizual de neratat. Citeste in continuare »

Cele mai frumoase destinatii de Craciun din lume!

Craciunul a reprezentat intotdeauna un moment magic, atat istoric, cat si cultural. Fie ca iti plac luminile sclipitoare si ninsoarea abundenta, sau din contra vrei sa evadezi in tarile calde, un Craciun petrecut intr-o destinatie interesanta va fi unul pe care nu-l vei uita niciodata.

Haideti sa transformam sarbatorile de anul acesta in momente magice! Iata zece dintre aceste destinatii, pe care cu siguranta ti le vei aminti toata viata… Citeste in continuare »

Trend Alert (1): Viata de noapte din New York

Incepand de astazi, voi inaugura o noua rubrica pe blog. Aceasta se numeste Trend Alert si isi propune sa va dezvaluie cele mai fierbinti si mai fashion destinatii ale lumii, cele mai spectaculoase cluburi, restaurante, hoteluri, palate sau gradini. In general, locurile acelea in care ai vrea sa te muti definitiv sau sa petreci o luna de miere alaturi de persoana iubita, sa te distrezi pana in zori sau sa ai parte de aventura vietii tale. Si pentru a incepe in stil mare, astazi va voi povesti despre 7 cluburi de noapte din New York, orasul care nu doarme niciodata! Citeste in continuare »

America si Caraibe – o vacanta spectaculoasa!

Ti-ai dorit dintotdeauna sa traiesti visul american si sa te plimbi pe bulevardele largi din Los Angeles, sa vezi Marele Canion, sa joci la ruleta in Las Vegas, sa te relaxezi pe o plaja in Miami, sa vezi Statuia Libertatii, Cascada Niagara si Casa Alba, iar apoi sa faci o plimbare in paradisul din Caraibe? Acum este foarte simplu sa-ti indeplinesti visele. Dertour iti propune un circuit prin America – o vacanta spectaculoasa, unica, care iti va ramane in amintiri pentru totdeauna. Iata mai jos in ce consta acest circuit…

Citeste in continuare »

Craciun 2011 in New York si Revelion 2012 in Las Vegas

New York-ul este recunoscut ca fiind unul dintre orasele care sarbatoresc Craciunul la cel mai inalt nivel: magazine de lux cu oferte imbatabile, strazi luminate, restaurante cu meniuri incredibile, brazi impodobiti, celebrul Rockefeller Center cu cel mai inalt brad din lume si multe alte atractii. Las Vegas-ul este “orasul pacatelor”, unde orice turist va gasi o metoda inedita de distractie. Noi iti propunem sa petreci Craciunul si Revelionul in tara tuturor posibilitatilor – Statele Unite ale Americii.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour