Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: malta

8 locuri minunate pe care să le vizitezi în Malta

Malta

Malta

Una dintre cele mai potrivite destinații de vacanță pentru vară este Malta. Cu zboruri directe din București și Cluj, costuri mici pentru biletele de avion și din ce în ce mai mulți români care aleg această țară, Malta trebuie să fie trecută pe lista scurtă a viitoarelor tale vacanțe.

Citeste in continuare »

6 Insule europene pentru o vacanță de neuitat

Sursa foto: Kess16/Shutterstock.com

Dacă credeai că poți găsi insule paradisiace doar în Oceanul Pacific și în Oceanul Indian, ei bine, te înșeli! Europa găzduiește o mulțime de insule incredibile, extrem de variate, ce oferă călătorilor experiențe unice, culturi interesante și unele dintre cele mai uimitoare priveliști din întreaga lume.  De la insule aride la insule tropicale sau vulcanice, Europa are de toate!

Citeste in continuare »

Ce poti face intr-un concediu in Malta?

malta-foto-konstantin-aksenov

Malta – *Sursa foto: Konstantin Aksenov / Shutterstock.com

Inconjurate de apele albastre ale Marii Mediterane si aflate la sud de Sicilia, Insulele Malteze (Malta, Gozo si Comino) au un patrimoniu fascinant.

Insulele sunt marcate de o istorie antica uimitoare si de ruine foarte vechi. Datorita pozitiei geografice aproape de Tunisia, in Malta se simte un accent puternic al Africii de Nord.

Mai mult decat atat, limba malteza este un amestec de araba cu italiana. Citeste in continuare »

Topul celor mai bune plaje din Malta

Malta

Malta

Malta este una dintre tarile care s-a dezvoltat extrem de frumos din punct de vedere turistic. Este un lucru cat se poate de normal, in conditiile in care ofera cam tot ce ti-ai putea dori de la o vacanta de vara: monumente impresionante, peisaje deosebite, multe plaje pe care te poti relaxa in cel mai placut mod cu putinta.

Chiar daca plajele sunt destul de rar acoperite cu nisip, acesta nu este un impediment pentru cei care doresc sa faca baie si sa se bucure de soare si de mare. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour