Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: lefkada

Top 5 insule din Grecia pentru concediul de vară

Sursa foto: Hartmut Albert/Shutterstock.com

Cu o mulțime de plaje uimitoare, linii de coastă spectaculoase și un climat mediteranean, nu este de mirare că insulele grecești sunt una dintre destinațiile de vacanță preferate ale românilor.

Citeste in continuare »

Topul celor mai frumoase plaje din Lefkada

LefkadaLefkada este una dintre Insulele Ionice, fiind asezata pe coasta de vest a Greciei. Lefkada, insemnand “Alb”, si-a luat numele de la rocile albe caracteristice sudului insulei. Aceasta insula este foarte populara printre turistii din intreaga lume si, implicit, din Romania, fiind una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta de catre cei care doresc o vara exotica, cu plaje frumoase si nisip fin. Iar Lefkada are multe plaje frumoase, celebre in intreaga Grecie, Europa si chiar in toata lumea. Citeste in continuare »

Zakynthos si Lefkada, o incursiune in insulele Ionice

Zakynthos1

Insulele Ionice sunt un grup de sapte insule situate in partea de vest a Greciei si ar trebui vizitate cel putin o data in viata, fiind destinatii de vacanta ideale. Despre Corfu se spune ca este “bijuteria insulelor Ionice”, fiind considerata o destinatie ideala datorita culturii sale bogate si a atmosferei cosmopolite dobandite de-a lungul secolelor. In afara de Corfu, exista alte doua insule care ar putea fi considerate destinatii ideale de vacanta, in special in timpul lunilor fierbinti de vara, chiar daca sezonul estival pe aceste insule incepe la mijlocul primaverii si se termina la mijlocul toamnei. Aceste doua insule se numesc Zakynthos si Lefkada. Citeste in continuare »

© 2020 Blog Dertour