Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: lefkada

Top 5 insule din Grecia pentru concediul de vară

Sursa foto: Hartmut Albert/Shutterstock.com

Cu o mulțime de plaje uimitoare, linii de coastă spectaculoase și un climat mediteranean, nu este de mirare că insulele grecești sunt printre destinațiile de vacanță preferate ale românilor. Mai mult, Grecia este casa unora dintre cele mai vechi civilizații europene, iar siturile arheologice unice și tradițiile locale fascinante sunt mărturie a acestui fapt.

Citeste in continuare »

Topul celor mai frumoase plaje din Lefkada

Lefkada

Lefkada este probabil cea mai populară dintre Insulele Ionice, fiind una dintre cele mai căutate destinații de vacanță. Dacă îți dorești o vară exotică într-un peisaj de-a dreptul tropical, cu nisip fin și peisaje rupte din rai, acesta este locul perfect pentru tine. Alege dintre cele mai frumoase plaje din Lefkada pe cea pe care vrei să o vizitezi!  Citeste in continuare »

Zakynthos si Lefkada, o incursiune in insulele Ionice

Zakynthos1

Insulele Ionice sunt un grup de sapte insule situate in partea de vest a Greciei si ar trebui vizitate cel putin o data in viata, fiind destinatii de vacanta ideale. Despre Corfu se spune ca este “bijuteria insulelor Ionice”, fiind considerata o destinatie ideala datorita culturii sale bogate si a atmosferei cosmopolite dobandite de-a lungul secolelor. In afara de Corfu, exista alte doua insule care ar putea fi considerate destinatii ideale de vacanta, in special in timpul lunilor fierbinti de vara, chiar daca sezonul estival pe aceste insule incepe la mijlocul primaverii si se termina la mijlocul toamnei. Aceste doua insule se numesc Zakynthos si Lefkada. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour