Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: cancun

Destinații exotice pentru un Revelion călduros

Sursa foto: Tatiana Gordievskaya/Shutterstock.com

Cu scăderea tot mai mare a temperaturilor tindem să ne gândim din ce în ce mai intens la modul în care vom petrece sărbătorile de iarnă. Și, în timp ce Crăciunul nu este nicăieri mai magic decât acasă, în sânul familiei, Revelionul pare a fi mai spectaculos în anumite destinații ale lumii și, totodată, mai atrăgător dacă are loc într-o țară care este caldă în lunile de iarnă.

Citeste in continuare »

Vizitează ruinele din Xel-Ha, uimitorul sit mayaș din Mexic

Sursa foto: Lisa Strachan/Shutterstock.com

Mii de turiști vizitează anual renumitul parc Xel-Ha din estul peninsulei Yucatan din Mexic, însă foarte puțini acordă atenție ruinelor mayașe din zonă.

Parcul este un acvariu natural construit cu circa 10 ani în urmă ca atracție turistică, fiind situat la marginea mării, într-un decor paradisiac extrem de exotic. Laguna din interiorul parcului este una dintre cele mai frumoase locuri de snorkeling din peninsulă, având o apă extrem de clară și bogată în pești multicolori de diferite specii. Chiar și în prezent, după ce a fost vizitată de atâția turiști, laguna încă prezintă o apă foarte curată și cristalină.

Citeste in continuare »

Ce poti face intr-o vacanta in Cancun, Mexic

Sursa foto: Simon Dannhauer/Shutterstock.com

Situat pe coasta de nord a peninsulei Yucatan, Cancun este o statiune de lux cu o infrastructura turistica excelenta. Acest mare centru de vacanta a fost dezvoltat in mai putin de 10 ani si este una dintre cele mai vizitate destinatii din Mexic, atragand anual peste 4 milioane de turisti. Cancun este binecuvantat cu plaje uluitoare cu nisip alb, o multime de corali si cu o vreme aproape perfecta. Principala zona turistica este legata cu un drum impecabil de continent, unde se afla orasul modern Cancun, un centru vibrant cu numeroase atractii interesante ce merita vizitate atunci cand te saturi de plajele exotice ale Golfului Mexic.

Iata ce lucruri poti face intr-o vacanta in Cancun:

Citeste in continuare »

Vacante All Inclusive: Descopera Cancun, taramul contrastelor din Yucatan

*Sursa foto: Darren Tierney/Shutterstock.com

Contrastele sunt nenumarate in cea mai frumoasa destinatie a Mexicului, pornind de la mixul dintre modern si traditional, zone turistice si zone populate de localnici, artere elegante si piatete care abunda in zgomotele comerciantilor si spirit local. Asteapta-te sa descoperi cele mai ravnite plaje ale lumii, cele mai spectaculoase acvarii, precum si fascinantele monumente si vestigii care povestesc despre populatia Maya. Citeste in continuare »

Descopera Cancun, perla din Yucatan, intr-un circuit marca Dertour!

*Sursa foto: jdross75 / Shutterstock.com

Circuitul marca Dertour in Peninsula Yucatan & Cancun reprezinta o experienta care iti va ramane intiparita drept una dintre cele mai frumoase aventuri de calatorie. De ce? Pentru ca vei porni pe urmele cele mai vechi civilizatii precolumbiene, marturiile pentru aceasta  fiind minunatele edificii care redau din identitatea culturala si din civilizatia mayasa. Citeste in continuare »

Ce poti sa vizitezi in 3 zile in Cancun?

*Sursa foto: Darren Tierney/Shutterstock.com

Cancun este una dintre cele mai importante statiuni din Mexic, una dintre tarile dezvoltate din America Centrala. Cu o istorie extrem de bogata in spate, urmasii civilizatiilor mayase si aztece se mandresc astazi nu numai cu importante obiective istorice sau arhitecturale (vezi Chichen Itza), ci si cu resort-uri de lux in care poti petrece o vacanta de neuitat.

Citeste in continuare »

Atractii turistice in Cancun, Mexic

*Sursa foto: Svetlana Bogomolov / Shutterstock.com

Cu totii am auzit de Cancun, iar cei care nu stiu si se intreaba de ce acest loc exotic al Mexicului este special, imediat dupa ce vor citi acest articol vor merge direct sa isi faca bagajul pentru a se deplasa cat mai repede catre aceasta superba destinatie.

Citeste in continuare »

Vacanta in Cancun. Traditii, istorie si plaje superbe!

cancun_beachMexicul este o tara dezvoltata din America centrala, care inainte de a fi colonizata de spanioli, a fost locuita de o multime de civilizatii ca Maya sau Aztec, celebre pentru traditiile si influenta lor asupra acestor pamanturi. Turismul este ridicat la rang de arta aici, Mexicul fiind cea mai vizitata tara din America, dupa SUA.

Atractiile notabile sunt ruinele meso-americane, festivalurile culturale, orasele coloniale, rezervatiile naturale, plajele fabuloase. Multe dintre resorturile Mexicului sunt extrem de atragatoare pentru turistii din lumea intreaga, datorita hotelurilor luxoase, serviciilor excelente si peisajelor care iti taie rasuflarea. O vacanta in Mexic poate fi aventura la care ai visat intotdeauna!

Astazi am sa va povestesc cateva lucruri interesante despre una dintre cele mai frumoase statiuni din Mexic: Cancun! Iata detalii… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour