Sursa foto: mandritoiu/Shutterstock.com

Vara este în toi, iar pofta de concediu este tot mai mare. La munte, la mare sau într-un oraș istoric, nu ai o destinație sigură în minte, știi doar că vrei să pleci de la birou și să cutreieri România. Acum, acest lucru este mult mai simplu, pentru că poți plăți direct cu voucherele de vacanță.

Cum poți folosi voucherele de vacanță?

Alege o destinație sau mai multe, de ce nu, dar musai din România! Intră pe https://www.dertour.ro/hoteluri

și alege-ți o unitate de cazare ori, dacă îți este mai ușor, vino în cea mai apropiată agenție Dertour: https://agenții.dertour.ro/.

Consultanții noștri vor căuta unitatea de cazare potrivită cerințelor tale.

Vei putea plăti vacanța parțial sau integral cu voucherele de vacanță de la Cheque Vacances, Edenred România și Sodexo, atât cu vouchere de vacanță tipărite, cât și cu voucherele de vacanță electronice.

Voucherele mele de vacanță sunt de la alte firme, le pot folosi?

Dertour acceptă voucherele doar de la emitenții menționați mai sus.

Pot folosi voucherele de vacanță și pentru alte țări?

Voucherele de vacanță pot fi folosite doar pe teritoriul României, pentru servicii turistice.

Dacă achit cu vouchere de vacanță, pot beneficia și membrii familiei sau doar eu?

Titularul voucherelor de vacanță poate achiziționa pachete turistice pentru el și familia să oriunde în România! Condiția este ca titularul să fie unul dintre beneficiarii pachetului turistic achiziționat.

Ce servicii îmi oferă voucherele de vacanță?

Poți să achiziționezi cu voucherele de vacanță cazare individuală în România alături de servicii de masă, de transport și de alte servicii opționale (tratament balnear, agrement), conexe cazării (important este să ai minim o noapte de cazare în cadrul pachetului).

Pot folosi voucherele de vacanță la toate unitățile de cazare din România?

Desigur, poți folosi voucherele la toate unitățile de cazare partenere Dertour.

Hotelul la care doresc să mă cazez nu acceptă  voucherele de vacanță, cum procedez?

Nu este nicio problemă, poți veni în agențiile noastre, noi îți facem rezervarea, iar tu plătești cu voucherele în agenție.

Până când pot folosi voucherele de vacanță?

Valabilitatea voucherelor de vacanță este scrisă pe ele. Voucherele de vacanţă sunt valabile 12 luni de la data emiterii. În lunie iulie şi august, gradul de ocupare al hotelurilor se apropie de 100%, însă puteți să folosiți voucherul pentru a va bucura de o vacanță liniștită în toamna, iarnă sau anul viitor. Important este să le folosești la momentul rezervării pachetului turistic în România.

Te așteptăm în agențiile noastre sau direct pe site!