Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vouchere de vacanta

Ce trebuie sa știi despre o vacanță pe litoral plătită cu vouchere de vacanță?

Sursa foto: Calin Stan/Shutterstock.com

Venirea verii înseamnă și venirea poftei de vacanță, mare și soare. Deși foarte mulți români aleg să petreacă în afara țării, pe plaje din Grecia, Turcia sau Spania, există un număr destul de mare de oameni care preferă litoralul românesc.

În ultimii ani, turismul pe litoralul românesc s-a dezvoltat extrem de mult, an de an ajungând la mare mai mulți oameni. Unul dintre motivele creșterii este apariția voucherelor de vacanță.Ce sunt voucherele de vacanță? Citeste in continuare »

Ai vouchere de vacanță? Iată ce poți face cu ele

Sursa foto: Dziewul/Shutterstock.com

Ai vouchere de vacanță și încă nu ai reușit să le folosești? Hotelul la care îți dorești sa mergi nu acceptă vouchere de vacanță? Peste tot unde suni primești răspunsul că nu mai sunt locuri disponibile?

Ne bucurăm să te ajutăm!

Echipa Dertour este alături de tine pentru a găsi vacanța perfectă pe care o poți achita cu voucherele primite. Află mai jos cum trebuie să procedezi pentru a utiliza eficient voucherele de vacanță.

Citeste in continuare »

Petrece concediul în România cu vouchere de vacanță

Sursa foto: mandritoiu/Shutterstock.com

Vara este în toi, iar pofta de concediu este tot mai mare. La munte, la mare sau într-un oraș istoric, nu ai o destinație sigură în minte, știi doar că vrei să pleci de la birou și să cutreieri România. Acum, acest lucru este mult mai simplu, pentru că poți plăți direct cu voucherele de vacanță.

Citeste in continuare »

© 2019 Blog Dertour