Revelion 2016 in destinatii exoticePetrecerile in destinatiile exotice sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune optiuni pentru a sarbatori Revelionul, indiferent ca vrei sa celebrezi acest eveniment cu familia, prietenii sau doar cu partenerul de viata.

Daca pana anul acesta ai sarbatorit Revelionul in oras sau la munte, acum este timpul sa te improspatezi intr-un climat mai cald, in care sa te poti relaxa la umbra palmierilor in timp ce te bronzezi pe un sezlong cu un cocktail in mana. Suna bine, nu-i asa?

Ai vrea sa petreci Revelionul 2016 intr-o destinatie exotica si nu stii care ar putea fi locul cel mai potrivit? Iata 3 sugestii:

  1. Maldive

Un Revelion in Maldive ti-ar aduce relaxare, rasfat si distractie, in acelasi timp. Petrecerile pe plajele albe uimitoare, luxul de neegalat al hotelurilor de pe malul marii, exoticele fructe de mare, dar si sporturile de apa pline de adrenalina iti vor oferi o experienta de viata de care nu vei mai avea parte, probabil, niciodata.

Mare, soare, nisip alb, absolut totul pare feeric, insa la un moment dat, chiar si aceste elemente te pot plictisi. Din fericire, Maldive este un loc in care poti descoperi o multime de obiective turistice si de activitati care sa te incante.

– Bluetribe Moofushi. O experienta unica pe care o poti trai in Maldive este scufundarea in apa marii, pentru a putea admira toate vietatile care isi duc existenta aici. Bluetribe Moofushi este locul care iti ofera astfel de experiente si reuseste sa completeze cu succes o vacanta in aceasta locatie indepartata. Tot aici poti sa descoperi snorkelingul, caiacul sau windurfingul si te poti inscrie pentru una dintre excursiile in care poti admira rechinii balena sau in care poti sa te bucuri de o croaziera romantica.

– Insula Alimatha. Este o insula completa, din punct de vedere turistic. Si aici poti face sporturi care implica apa si pe langa asta, poti vizita un acvariu deosebit.

– Muzeul National. Maldive are inclusiv un muzeu national, in care poti descoperi o cultura cu totul si cu totul impresionanta. Numeroasele artefacte istorice si vestigii sunt prezentate intr-un mod special, in asa fel incat sa te faca sa intelegi tot ceea ce reprezinta acest loc al lumii. In trecut, Muzeul a facut parte din Palatul Regal din Maldive, ceea ce il face cu atat mai interesant.

MAldive (4)

2. Mauritius

Un alt loc insorit in care poti sfida frigul din Romania la trecerea dintre ani este Mauritius. Aceasta insula impresioneaza prin frumusete si iti poate oferi o vacanta pe care nu o vei uita vreodata. Mauritius are dimensiuni destul de reduse si este pozitionata in estul Madagascarului. Aici isi duc traiul, zi de zi, peste 1 milion de fericiti locuitori, care se pot bucura intreaga viata de frumusetile naturale. Putem spune ca Mauritius este un amalgam de frumusete naturala, de istorie si de cultura, asadar, cu siguranta, odata ce ai ajuns aici ai ce sa vezi.

Majoritatea atractiilor turistice le vei descoperi in capitala insulei, care se numeste Port Louis. Intreaga insula este conturata in jurul turismului si in jurul turistilor. Astfel, vei putea obtine foarte usor viza pentru a te deplasa pana aici si vei beneficia de cele mai bune servicii, indiferent de locul unde alegi sa mergi.

Daca te intrebi ce poti sa faci aici, in afara de plaja, nu trebuie sa iti faci griji. Exista mii de activitati si de obiective pe care le poti incerca. Ai nevoie doar de timp :

– Poti sa zbori deasupra insulei cu elicopterul sau cu un avion privat;

– Poti merge intr-o mini croaziera in jurul insulei;

– Poti face scuba diving, pentru a descoperi numeroasele frumuseti marine;

– Poti vizita muzeele si centrele culturale ale insulei. Vei avea ce sa vezi si te vei putea de preturi mici. Daca ai un ghid turistic bine pregatit, vei fi incantat de fiecare informatie pe care o vei primi;

– Poti face shopping. Pentru multi turisti, cumparaturile sunt piatra de temelie a vacantei. Poti sa te bucuri de acestea inclusiv in Mauritius, o insula care te asteapta cu bratele deschise si care te scoate din zona de confort, oferindu-ti o mica idee asupra a ceea ce reprezinta Paradisul.

Mauritius

3. Republica Dominicana

Ramanem la locurile insorite, pentru ca este extrem de placut sa faci plaja atunci cand stii ca toti prietenii si toate rudele se incalzesc, zgribuliti, in case. La fel ca si celelalte doua destinatii, Republica Dominicana este o zona in care vei intalni plaje albe, un ocean albastru si munti impresionanti care strajuiesc intreaga tara. Si aici poti sa faci o multime de lucruri si poti descoperi o istorie foarte interesanta. In ceea ce priveste obiectivele turistice, poti bifa urmatoarele lucruri:

– Playa del Marco. Este o plaja in care activitatea principala este surfingul. La fel ca si in Costinesti, insa mult mai impresionant, in vecinatatea plajei se afla o epava. Poti face scuba diving, te poti bronza si poti descoperi un sat de pescari, in care te vei simti extrem de bine.

– Laguna Enriquillo. Daca iubesti pasarile, acesta este locul in care le poti vedea o rezervatie uriasa care le gazduieste. De asemenea, lacul sarat Enriquillo este gazda iguanelor, a crocodililor, a pasarilor flamingo si a altor vietati pe care le poti descoperi in habitatul lor natural.

– Bazilica de Nuestra Senora. Arhitectura din Republica Dominicana poate sa fie deosebit de frumoasa, daca stii unde sa cauti. Aceasta bazilica este un exemplu excelent de arhitectura crestina moderna si este vizitata frecvent, atat de turistii credinciosi, cat si de cei mai putin credinciosi.

– Catedrala Primada de America. De la arhitectura moderna poti sa treci la cea foarte veche. Catedrala Primada de America a fost construita intre 1514 si 1544 si este declarata a fi cea mai veche catedrala din intreaga America. Istoria sa este deosebita, mai ales ca se spune ca a fost un loc de refugiu pentru Cristofor Columb.

– Altos de Chavon. Este o replica a unui sat spaniol din secolul XVI. Ceea ce impresioneaza cu adevarat la aceasta, este pozitia. Situat pe varful unor stanci, satul ofera privelisti deosebite asupra raului Chavon.

– Muzeul de Chihlimbar. Este un muzeu cochet, situat intr-o casa victoriana. Chihlimbarul este una dintre pietrele reprezentative ale Republicii Dominicane, asadar, locuitorii de aici sunt foarte mandri de muzeu. Vei descoperi exemplare deosebite si chiar vei putea sa iti cumperi cateva suveniruri din chihlimbar aurit.

Oricare ar fi locul in care mergi de Revelion in acest an , cu siguranta, daca alegi una dintre destinatiile insorite prezentate mai sus, te vei alege cu una dintre cele mai frumoase vacante pe care le-ai avut vreodata.

Republica Dominicana

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.