Delta DunariiPentru ca o data cu sarbatorile pascale vine si vacanta de primavara, ti-am pregatit oferte de sejur in doua locuri superbe din tara: Delta Dunarii si litoralul! Te invitam intr-o zona unica in lume, intr-o parte salbatica a deltei, unde Dunarea intalneste Marea Neagra, la Sfantu Gheorghe si in cea mai populara statiune de pe litoralul romanesc, Mamaia.

Am facut o selectie de oferte avantajoase, perfecte pentru petrecerea sarbatorilor pascale. Alege-o pe cea mai portivita pentru tine si nu ezita sa ne contactezi!

Green Village Resort 4*, Sfantu GheorgheGreen Village Resort

Resortul de 4 stele Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei. Va recomandam calduros excursiile pe canalele si lacurile din acesta zona unica in Europa. Baza nautica este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace.

Petrece aici 3 nopti in camera dubla standard, cu demipensiune (mic dejun si cina), pranz festiv Paste, cina pescareasca in ziua de Paste la 147 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1MoLeZL

Zenith Conference And Spa 4*, MamaiaHotel Zenith Conference and SPA, Ex Golden Tulip

Hotelul Zenith Conference And Spa (Ex Golden Tulip) face parte din grupul hotelier Louvre Hotels si a primit de trei ori distinctia de “Cel mai fashionable hotel de 4 stele de pe litoralul romanesc”.Hotelul este deschis tot timpul anului si pune la dispozitia oaspetilor sai cel mai mare si modern centru de conferinte si evenimente de pe litoralul romanesc. La restaurantul hotelului se serveste micul dejun variat si bogat in produse proaspete, iar pranzul si cina sunt servite fie in stil bufet, fie a la carte, la un cost suplimentar, in functie din tarifele din meniu.

Petrece aici 3 nopti in camera dubla cu vedere la mare, cu mic dejun si pranz festiv de Paste la 149 euro/persoana. Profita de reducerea Early Booking de 10% valabila pana pe 31 martie!

Rezerva aici: http://bit.ly/1MafWLc

Hotel Iaki 4*, MamaiaHotel Iaki

Pozitia privilegiata a hotelului Iaki, deschiderea spre mare sau spre lac, nisipul auriu mangaiat atat ziua, cat si noaptea de briza marii, apa cristalina a Marii Negre, atmosfera relaxanta si exclusivista sunt doar cateva dintre elementele ce transforma hotelul IAKI intr-o locatie speciala intre hotelurile din Mamaia.

Petrece aici 3 nopti in camera dubla standard cu demipensiune (mic dejun si cina) la 263 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1Vf0r6V

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.

*Sursa foto: Porojnicu Stelian / Shutterstock.com