*Sursa foto: Victor Kulygin/Shutterstock.com

Turcia este printre cele mai cautate destinatii de vara de catre turistii romani. Soarele dogoritor, nisipul fin incins de razele blande, valurile care mangaie tarmul si atmosfera excelenta din statiunile turcesti atrag in fiecare an din ce in ce mai multi turisti romani. Punctele forte ale ofertelor din Turcia sunt preturile extrem de avantajoase, regimul all-inclusive prezent in aproape toate unitatile de cazare si ospitalitatea personalului hotelier.

Daca te-ai gandit sa iti faci vacanta anul acesta in strainatate insa nu stii ce loc sa alegi, echipa Dertour iti recomanda cele mai ieftine statiuni de pe litoralul turcesc. AntalyaKusadasi si Bodrum sunt cele mai cautate statiuni turcesti datorita preturilor scazute in comparatie cu conditiile excelente de care turistii se bucura aici. Antalya este o destinatie ideala pentru cei care prefera o vacanta linistita alaturi de familie sau de prieteni, in timp ce Kusadasi si Bodrum sunt renumite pentru petrecerile gazduite in cluburile de noapte din apropierea plajelor. Avand un peisaj turistic atat de variat in care te poti bucura de tot ceea ce iti doresti, litoralul turcesc reprezinta destinatia ideala pentru orice turist indiferent de cerintele sau preferintele pe care le are.


Nu stii exact care dintre cele trei statiuni ti se potriveste mai bine? Expertii Dertour care te vor ajuta sa iti planifici vacanta visurilor tale sunt doar la un telefon distanta. Intra in legatura cu unul dintre consultantii Dertour la numarul de telefon 031 438 73 21


Antalya

*Sursa foto: muratart/Shutterstock.com

Esti in cautarea unei locatii in care sa te bucuri de confort, conditii excelente si sa fie potrivita si pentru cei mici? Antalya este fix ceea ce ti se potriveste. Cu numeroase resorturi dedicate familiilor care pleaca in vacanta insotiti de copii, Antalya se afla in topul alegerilor turistilor romani. Fie ca vrei sa te relaxezi pe sezlog alaturi de o bautura racoritoare fara sa duci grija copilului sau iti doresti sa petreci timp de calitate alaturi de cei mici, in unitatile de cazare din Antalya te poti bucura de ambele fara sa faci compromisuri.

Club Aqua Plaza dispune de 133 de camere moderne, doua bazine de inot cu apa dulce, terasa la soare, piscina, salon de infrumusetare, teren de tenis, sala de gimnastica, aerobic, tenis de masa si locuri special amenajate pentru juniorii familiei. Seara te poti bucura de spectacolele organizate in incinta unitatii de cazare, in timp ce ziua te poti rasfata sub razele blande ale soarelui. Petrece un sejur de neuitat in Antalya la Club Aqua Plaza la preturi incepand cu 341 de euro de persona. Pretul sejurului include transportul, cazarea si toate mesele.


Bucura-te de o vacanta de 5 stele in Antalya si profita acum de preturile din oferta Early Booking. Lista completa a hotelurilor de 5 stele incluse in oferta Dertour se afla in urmatorul link: http://bit.ly/2olEwh2


Kusadasi

*Sursa foto: Nejdet Duzen/Shutterstock.com

O destinatie vibranta, ideala pentru tinerii turisti aflati in cautarea distractiei. In Kusadasi te poti distra atat pe plaja, cat si in cluburile care te vor tine treaz pe ritmul muzicii pana dimineata in zori. Daca esti dornic de adrenalina si vrei sa iti testezi limitele, poti face o vizita unuia dintre cele trei parcuri de distractii din apropierea statiunii: Adaland (la 4 km), Aquafantasy (la 6 km) si Longbeach Aquaresort (la 5 km).  Dupa ce iti pui sangele in miscare intr-unul din toboganele din parc, foloseste-ti toate abilitatile de negociere in Marele Bazar din statiune. Nu poti stii niciodata peste ce chilipiruri poti sa dai pe tarabele comerciantilor!

Pentru cei care sunt comozi si nu vor sa se deplaseze foarte mult pana la parcurile de distractie sau cluburile din zona, exista resorturi care ti le ofera pe toate in acelasi loc. Batihan Beach Resort este doar unul dintre numeroasele unitati de cazare unde te poti bucura de distractie, relaxare si conditii de lux in Kusadasi.


Consulta oferta completa pentru hotelurile de lux din Kusadasi in urmatorul link: http://www.dertour.ro/destinatie/Turcia/Kusadasi/Kusadasi


Bodrum

*Sursa foto: Nejdet Duzen/Shutterstock.com

Stradutele inguste si cochete amintesc de vechile orase construite integral din piatra si populate de luptatori curajosi si familiile lor. Plimbarile prin statiune sunt o adevarata placere pentru toate simturile. Peisajele superbe iti vor incanta privirea, bucataria turceasca te va desfata cu mii de arome, iar florile ce sunt prezente la orice pas iti vor inmiresma calea. In Bodrum n-ai cum sa te plictisesti, nici daca stai o viata intreaga.

Dimineata trebuie sa inceapa neaparat cu o cafea la teresele aflate pe faleza si sa continue cu o plimbare in picioarele goale printre valurile ale marii. La pranz te poti desfata cu preparate din peste sau fructe de mare, iar dupa aceea poti cutreiera stradutele in cautare de magazine cu suveniruri. Seara se incheie cu o cina alaturi de cei dragi la lumina felinarelor, iar a doua zi o poti lua de la capat.

Suna ca un vis? Acest vis este doar la un click distanta. Rezerva acum unul dintre sejururile marca Dertour in statiunea Bodrum si transforma-ti visul in realitate. Toate detaliile despre ofertele pentru Bodrum le gasesti in linkul urmator: http://www.dertour.ro/destinatie/Turcia/Bodrum


Esti client fidel Dertour? Noi iti rasplatim increderea pe care o acorzi companiei noastre cu discount-uri pentru viitoarea ta vacanta. Aplica acum pentru My TUI Card si profita din plin de reducerile la biletele de avion, la cazare si asigurarile de calatorie. Formularul pentru cardul My TUI este disponibil aici: http://www.dertour.ro/mytuicard/