*Sursa foto: Robert Cravens / Shutterstock.com

Vacanta pe o croaziera nu mai este un mister pentru turistii din Romania. In fiecare an, companiile de croaziera lanseaza vase din ce in ce mai mari, cu facilitati si activitati care transforma vacanta intr-o adevarata experienta memorabila.

Si totusi, cea mai des primita intrebare de la turistii nostri este: oare mi se potriveste o croaziera?

Un lucru este cert, nu exista un tip de vacanta care sa se potriveasca oricarui tip de turist, dar vacantele pe croaziera sunt atat de diverse, incat pot fi personalizate si adaptate fiecarui tip de turist pana la cel mai mic detaliu.

Iata care este raspunsul consultantilor nostri, la aceasta intrebare.

  1. Daca esti un turist amator de cluburi si petreceri: iti recomandam un vas cu mai multe zone de party, cu un DJ recunoscut si cu petreceri tematice in fiecare seara.
  2. Daca mergi in vacante alaturi de familie: iti recomandam un vas de croaziera cu multe ateliere si activitati pentru copii de toate varstele. Echipele de entertainment de la bordul vaselor de croaziera organizeaza grupurile de copii si ii tin ocupati pe tot parcursul zilei, in cadrul unor anumite ateliere. Cert este ca cei mici se vor distra de minune cat timp parintii viziteaza destinatiile dorite.
  3. Daca iti doresti liniste si relaxare in vacante: te poti retrage in bibliotecile imense de pe vasul de croaziera, putem sa iti alegem un vas cu silent pool sau o zona de relaxare extinsa precum si un SPA premiat.
  4. Daca esti in cautarea unei vacante single dar ti-e teama sa mergi intr-un sejur, din nou croaziera este o optiune buna pentru ca ai sansa sa cunosti foarte multi oameni si sa iti faci prieteni noi.
  5. Daca esti gurmand, nu iti face griji ca te vei plictisi. Majoritatea vaselor de croaziera au 3 – 4 zone de servire a mesei in sistem de bufet dar si minim 2 restaurante a la carte, unele cu preparate gandite sau chiar gatite de bucatari premiati.

Cui nu se adreseaza croazierele:

Celor care vor sa exploreze in detaliu un anumit oras sau o anumita destinatie. In fiecare port ramai maxim 8 – 10 ore, timp in care fie iti achizitionezi o excursie impreuna cu compania cu care calatoresti, fie te plimbi pe cont propriu. Cert este ca trebuie sa te incadrezi in timpul alocat.

V-am pregatit si doua sugestii de trasee de croaziera, in destinatii de vis si care candideaza cu succes la premiul de “Vacanta pentru o viata intreaga”.

Croaziera si sejur Australia & Noua Zeelanda

*Sursa foto: Taras Vyshnya / Shutterstock.com

In acest program, conceput special de Dertour pentru pasionatii de calatorii, veti descoperi doua dintre cele mai frumoase destinatii de pe Pamant: Australia si Noua Zeelanda. Veti petrece 13 nopti de cazare pe vasul de croaziera Norwegian Jewel, dar si 2 nopti de cazare in Sydney.

——————————————————————————————————————————

Perioada: 14 – 30 noiembrie 2017

Durata: 15 zile

Tarife: de la 3225 euro/loc in cabina interioara

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon: 031 438 73 21

——————————————————————————————————————————

Servicii incluse: biletul de avion, pachetul pe vasul de croaziera pentru 13 nopti, 2 nopti cazare in Sydney si transferuri. Grupul va fi insotit de un ghid roman.

Mai multe detalii despre aceasta croaziera puteti afla accesand urmatorul link: http://www.dertour.ro/croaziera-australia/

Croaziera Hawaii & Sejur America

*Sursa foto: Sorin Colac / Shutterstock.com

Daca vreti un program inedit inseamna ca trebuie sa mergeti in Croaziera din insulele Hawaii si Coasta de Vest a Statelor Unite. Pe langa cele 7 nopti de cazare de pe nava Pride of America, aveti sansa de a descoperi orasele San Francisco, Los Angeles, extravagantul Las Vegas sau Honolulu. In Los Angeles, San Francisco si Las Vegas aveti 2 nopti de cazare, iar in Honolulu o noapte de cazare.

——————————————————————————————————————————

Perioada: 25 august – 09 septembrie 2017

Durata: 15 zile

Tarife: de la 4395 euro/loc in cabina interioara

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon: 031 438 73 21

——————————————————————————————————————————

Servicii incluse: biletul de avion, zbor intern Honolulu – Los Angeles si San Francisco – Las Vegas, pachetul pe vasul de croaziera pentru 7 nopti, 2 nopti cazare in Los Angeles, San Francisco si Las Vegas, precum si o noapte de cazare in Honolulu. Grupul va fi insotit de un ghid roman.

Mai multe detalii despre aceasta croaziera puteti afla accesand urmatorul link: http://www.dertour.ro/croaziera-hawaii/