Green Village 2, foto DHOPEdesign

*Sursa foto: DHOPEdesign

Pana la Paste mai sunt cateva zile iar daca inca nu te-ai hotarat unde sa il petreci, Dertour vine cu o veste buna: avem pentru tine o oferta speciala intr-un loc in care natura este in prim plan.

In pitoreasca localitate Sf. Gheorghe, pe malul bratului cu acelasi nume, se afla complexul de 4* Green Village, localizat la mai putin de 2km distanta fata de Marea Neagra. Se spune ca plaja din Sf. Gheorghe are cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc, deci o plimbare pe tarmul Marii Negre nu este doar binevenita, ci chiar indicata.

Oferta speciala de Paste la Green Village, Delta Dunarii

3 nopti de cazare costa 149 euro/persoana. Pachetul include urmatoarele:

– 3 nopti cazare pentru 1 adult, in camera dubla;

– Demipensiune (mic dejun si cina);

– Pranz festiv de Paste (bauturi incluse);

– Cina pescareasca in ziua de Paste;

– Acces la piscina exterioara, jacuzzi exterior (in functie de conditiile meteo), Entertainment Center (biliard, tenis de masa, carti de joc, table, darts), Kids Club (loc de joaca extern sau intern) si Centru Spa cu sauna uscata, Cinema.

Optional:

– Slujba de Inviere si masa dupa slujba – 10 euro/persoana;
– Transfer cu barca de la Murighiol – Sfantu Gheorghe/Resort – 35 Euro/persoana/dus-intors;
– Excursie cu barca “Varsarea Dunarii in Marea Neagra” – 12 Euro/persoana/dus-intors;
– Pat suplimentar: 30 Euro;
– Upgrade apartament: 45 Euro.

Conditii:

– Oferta este valabila in perioada: 29.04 – 03.05.2016, in limita pachetelor alocate;
– Sedere minima: 3 nopti;
– Facilitati copii cazare cu mic dejun: primul copil 0 – 11.99 are 100% gratuitate la cazare si mese (fara pat suplimentar); al 2-lea copil 0 – 11.99 ani plateste 69 Euro/3 nopti (cu pat suplimentar si mese);
– Facilitati copii Pranz festiv de Paste: copii 7 – 11, 99 ani platesc 50% din tarif, 18 euro;
– Facilitati copii transfer si excursie: copiii 0 – 4.99 ani: gratuit (fara loc); copiii 5 – 13.99 ani platesc 50% din tarif;
– Camera single este: 187 Euro;
– Tarifele sunt exprimate in Euro, contin TVA 9%;
– Ofertele speciale nu se cumuleaza.

Mentiuni:

– Tarifele nu includ taxa de acces in Delta Dunarii. Valoarea acesteia este de 5 Ron de persoana pe zi, 15 Ron de persoana pe saptamana sau 30 Ron de persoana pe an.
– Pentru transferul cu barca, se va face rezervare cu cel putin 24h inainte de check-in.
– Alocarea spatiilor de cazare se va face la receptie.

Pentru rezervari sunati la 0731.818.511

Alte informatii despre complexul Green Village – Delta DunariiGreen Village

Traseul din Bucuresti pe care trebuie sa-l urmati este Bucuresti – Tulcea – Mahmudia – Murighiol  (rutier) si Murighiol – Sfantu Gheorghe (fluvial). Transferul fluvial se poate face cu cursele Navrom sau Green Village (barci rapide). Mai multe detalii despre aceste curse, dar si tarifele aplicate gasiti AICI.

Green Village dispune de 89 de spatii de cazare in vile de 4*, dotate cu aer conditionat, zona de relaxare, TV cu ecran plat (cablu), minibar, baie proprie, balcon sau terasa cu vedere la Dunare. Camerele luxoase, dar fara un lux ostentativ, ofera conditii de cazare excelente pentru turisti: mobilierul este din bambus, incadrandu-se perfect in peisaj, pastrand culorile calde ale Deltei. Baile sunt generoase ca spatiu, au finisaje impecabile si toaleta separata. De pe terasa, turistii pot admira in voie peisajul ireal de frumos al Dunarii si al Marii Negre.

De asemenea, turistii au la dispozitie 55 de casute de lemn acoperite cu stuf si 600 de locuri pentru corturi – in Dolphin Camping.

Turistii care opteaza pentru un sejur sau chiar un weekend la Green Village au la dispozitie numeroase facilitati. Nu mai putin de trei restaurante cu o capacitate totala de 240 de locuri in interior si 100 locuri pe terasa, pajiste cu umbrare de stuf, amplasata pe malul lacului. Trei baruri lacustre, restaurant a la carte cu meniu international, o gradina si ferma proprie de unde ajung la bucatarie legume delicioase, ecologice si preparate din carne de rata, gasca si vita.

Complexul are o piscina amenajata in aer liber, sauna (cu acces gratuit), centru fitness, cinematograf outdoor si indoor, discoteca pe 2 etaje. Copiii au un loc de joaca special amenajat si, la cerere, se pot organiza cursuri de pescuit pe lacurile din incinta complexului.

In interiorul complexului Green Village exista internet Wi-Fi si este gratuit.