Valentine's DayIndiferent de data in care alegi sa celebrezi Ziua indragostitilor, de Valentine’s Day sau Dragobete, poate nu ar fi o idee rea sa iei in calcul o programare la un restaurant pentru o cina romantica sau, daca timpul iti permite, chiar o iesire din oras. Poti oferi persoanei iubite amintiri de neuitat: un sejur la malul marii sau la munte. Iata 3 oferte pentru aceasta sarbatoare deosebita:

Rizzo Boutique Hotel SPA, BrasovRizzo Boutique Hotel SPA

Hotelul dispune de 54 camere spatioase in care cele mai mici detalii dusurile cu jet, ecrane LCD si internet wireless Opt apartamente au fost create pentru cazarea oaspetilor care doresc sa se bucure de spatiozitatea unei camere de zi, bucatarie si bar.

Tarif: 248 euro/2 adulti/2 nopti, mic dejun inclus.

Aqua Azur, Sf Constantin si ElenaAqua Azur

Complexul de 4* Aqua Azur din statiunea Sf. Constantin si Elena a fost construit in anul 2004 si renovat recent, beneficiind de o arhitectura moderna si tehnologie de ultima ora. Oaspetii care opteaza pentru aceasta locatie vor putea petrece un sejur de neuitat. Centrul Spa & Wellness din incinta complexului ofera adevarate momente de recreere si relaxare.

Tarif: 153 euro/2 persoane/2 nopti, demipensiune.

Zenith Conference and SPA, MamaiaZenith Conference and SPA

Hotelul Zenith Conference And Spa (Ex Golden Tulip) Mamaia face parte din grupul hotelier Louvre Hotels si a primit de trei ori distinctia de “Cel mai fashionable hotel de 4 stele de pe litoralul romanesc”.

Tarif: 110 euro/2 persoane, 2 nopti, cina festiva Valentine’s Day.