Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: valentine’s day

5 Destinații romantice din Europa pentru un city break de Valentine’s Day

Sursa foto:g215/Shutterstock.com

În fiecare an, în data de 14 Februarie, romanticii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. Valentine’s Day a fost stabilit de Papa Gelasie I în anul 496 d. Hr., devenind odată cu trecerea timpului o sărbătoare tradițională la nivel global, având mare importanță în special pentru tineri.

Foarte mulți oameni își doresc să petreacă această frumoasă zi din an într-un mod cât se poate de memorabil, plecând într-o destinație renumită pentru romantism. Dacă și tu te numeri printre aceștia, dar nu ai idee unde să petreci de 14 februarie în compania persoanei iubite, îți dăm noi câteva sugestii grozave din Europa.

Citeste in continuare »

Valentine’s day: Descopera cele mai frumoase destinatii pentru o escapada in doi

*Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock.com

Cele mai frumoase surprize pentru persoana draga presupun zambete, experiente noi, peisaje idilice, apusuri spectaculoase si plimbari nesfarsite. Surprinde-ti partenerul cu o calatorie in doi intr-o destinatie in care stii ca isi doreste de mult sa ajunga! Citeste in continuare »

Ofera amintiri de neuitat de Valentine’s Day: 3 oferte Dertour

Valentine's DayIndiferent de data in care alegi sa celebrezi Ziua indragostitilor, de Valentine’s Day sau Dragobete, poate nu ar fi o idee rea sa iei in calcul o programare la un restaurant pentru o cina romantica sau, daca timpul iti permite, chiar o iesire din oras. Citeste in continuare »

Valentine’s Day: ce spune legenda si cum se sarbatoreste astazi

Valentine's s Day, Sfantul Valentin, Ziua Indragostitilor, ziua iubirii… Data de 14 februarie poarta nume variate, toate fiind legate de iubire.

Unde a aparut prima data aceasta sarbatoare si cu ce este ea diferita astazi?

Citeste in continuare »

Valentine’s Day in Insulele Canare!

Insulele Canare apartin Spaniei, insa se afla in Oceanul Atlantic, in apropierea Africii, fiind o zona incredibila pentru vacante: vreme perfecta, plaje magice cu nisip negru, apusuri dramatice, ape limpezi, parcuri de distractii, hoteluri elegante, o multime de atractii turistice, restaurante de lux si taverne ale localnicilor, scoli de surf, plimbari cu vasul printre delfini si balene, munti si mare.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour