*Sursa foto:  Preto Perola/Shutterstock.com

Gasirea unei destinatii pentru vacanta ta nu este intotdeauna cel mai simplu lucru din lume. Trebuie sa tii cont de locatie, facilitati, obiective turistice si mai ales de buget.

Fie ca visezi la un paradis exotic de ceva timp sau pur si simplu vrei sa incerci ceva nou, echipa Dertour iti recomanda 3 destinatii de poveste din America de Nord pe care trebuie sa le vizitezi macar o data in viata.

1. Jamaica

Jamaica este insula zilelor fericite, a noptilor albe petrecute pe plaja si a viselor ce devin realitate. Oriunde te-ai plimba prin Jamaica n-ai sa vezi vreun om trist, iar atmosfera de petrecere este omniprezenta.

Paradisul jamaican are pentru fiecare turist o alta descriere. Pentru unii, Jamaica este locul in care se relaxeaza la plaja, pentru altii Jamaica este locul ideal pentru drumetii, iar pentru ceilalti Jamaica este un teritoriu exotic complex ce abia asteapta sa fie vizitat.

  • Sejur de 9 nopti in Jamaica – 1520 de euro/persoana

Descopera plajele superbe din Montego Bay intr-un sejur de vis in luna decembrie. Profita de aceasta vacanta si relaxeaza-te intr-unul dintre cele mai frumoase resort-uri din Jamaica, Holiday Inn Resort. Aici vei gasi 2 piscine exterioare, 4 baruri, 5 restaurante si 522 de locuri de cazare.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 9 nopti de cazare la Holiday Inn Resort in regim all inclusive
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Mai multe detalii si rezervari: http://bit.ly/2vUKgEg

2. Republica Dominicana

Republica Dominicana este una dintre acele destinatii care te vor impresiona de indata ce ai coborat din avion. Temperaturile extrem de placute, peisajele exotice si ospitalitatea localnicilor te vor face sa nu mai vrei sa pleci nicicand de aici.

Una dintre cele mai faimoase regiuni din Republica Dominicana este Punta Cana. Situata in estul tarii, Punta Cana se intinde pe aproximativ 420 000 de metri patrati. Printre locurile pe care trebuie neaparat sa le vezi in Punta Cana se numara Santo Domingo, satul Altos de Chavon si Bavaro Runners.

  • Sejur de 7 nopti in Republica Dominicana – 1726 euro/persoana

Visezi la un Revelion de poveste pe taramuri exotice? Incearca plajele din Republica Dominicana! Bucura-te de o vacanta de vis intr-un resort de 4 stele. IFA Villas Bavaro Resort and Spa pune la dispozitia oaspetilor 2 piscine exterioare, 6 restaurante si 8 baruri.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la  IFA Villas Bavaro Resort and Spa
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Mai multe detalii si rezervari: http://bit.ly/2wf02wi

3. Cuba

Cuba este un teritoriu special din foarte multe puncte de vedere. Pe langa faptul ca are unele dintre cele mai frumoase plaje de pe continent, Cuba isi atrage turistii cu orasele colorate si povestile nemuritoare despre comunism.

Tara trabucului si a romului reprezinta o adevarata aventura ce nu trebuie ocolita de niciun calator.

  • Sejur de 7 nopti in Cuba – 1290 euro/persoana

Cauti un loc plin de culoare si traditie in care sa te bucuri de un sejur relaxant? Atunci Cuba este destinatia ideala pentru tine. Bucura-te de o saptamana intreaga pe taramurile cubaneze la Hotel Memories Miramar **** si descopera tot ce are Cuba mai frumos.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la  Hotel Memories Miramar
  • mic dejun
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Mai multe detalii si rezervari: http://bit.ly/2vfnGUM


Afla toate ofertele Dertour pe www.dertour.ro