*Sursa foto: Balate Dorin / Shutterstock.com

Daca nu stii inca unde sa pleci in vacanta alaturi de cei mici, Dertour iti propune cateva destinatii pentru a sarbatori cum se cuvine ziua copiilor. Include in lista ta de calatorie parcuri tematice, acvatice si de distractie, piscine, gradini, excursi si obiective, pentru ca vacanta urmatoare sa fie atat pe placul celor mici, cat si pe placul celor mari!

  1. Grecia

Paradisul elen reprezinta varianta ideala pentru parinti si copii, remarcandu-se prin numeroasele posibilitati de distractie si de relaxare. Fie ca alegi Corfu, Halkidiki sau Thassos, cei mici vor descoperi placerea jocului in nisip, frumusetea plajelor si a intinderilor de apa, precum si plimbarile cu barca sau excursiile cu ghid. De asemenea, insulele grecesti sunt perfecte pentru a experimenta sporturile nautice, claritatea apei dandu-ti posibilitatea sa explorezi adancurile si ale sale vietuitoare.

*Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Grecia: http://www.dertour.ro/1-iunie/grecia

  1. Italia

Poti petrece momente de calitate cu cei dragi intr-un decor special, pe un taram scaldat de razele soarelui si de racoarea brizei. De pilda, Venetia, orasul de pe ape, va fi o bucurie vizuala enorma pentru cei de toate varstele. Pentru a testa culoara locala, nu rata atractiile turistice principale: Piata San Marco, unde poti hrani porumbeii, Palatul Dogilor, Canal Grande, muzeele si galeriile!

De asemenea, oferta culinara este generoasa, satisfacandu-i chiar si pe cei mai capriciosi. Daca vrei sa-i surprinzi pe cei mici, vizitati Parcul Aqualandia, in proximitatea Venetiei, unde distractia imbraca cele mai fascinante forme.

*Sursa foto: adisa / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Italia: http://www.dertour.ro/1-iunie/italia

  1. Bulgaria

Bulgaria este optiunea ideala pentru cei care doresc o vacanta aproape de casa, precum si confort si majoritatea facilitatilor oferite in cadrul popularului concept all-inclusive. De asemenea, bugetul pe care il implica o vacanta in Bulgaria este considerabil mai mic comparativ cu alte destinatii europene, astfel ca beneficiezi de toate ingredientele necesare pentru un sejur de vis cu familia. Mai mult, statiuni precum Nessebar, Albena sau Nisipurile de Aur se remarca nu doar prin avantajele turistice si hoteliere, cat si prin frumusetea peisajelor si calitatea plajelor.

*Sursa foto: Ungvari Attila / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Bulgaria: http://www.dertour.ro/1-iunie/bulgaria

  1. Romania

Bineinteles, Romania nu trebuie neglijata atunci cand ne propunem sa evadam cateva zile din mijlocul agitatiei urbane, insa trebuie sa fim prudenti in ceea ce priveste intervalul de deplasare, caci stim cu totii ca cei mici se plictisesc destul de repede. Astfel ca, cele mai frumoase regiuni ale tarii renasc odata cu sosirea anotimpului cald, natura imbraca straie noi, iar activitatile de distractie pe care le avem la indemana sunt nenumarate.

Fie ca vrei sa pornesti intr-o drumetie, sa vizitezi parcurile, castelele, gradinile ori muzeele Romaniei, fii sigur ca cei mici vor fi incantati si vor ramane cu cele mai placute amintiri!

*Sursa foto: Thomas Dekiere / Shutterstock.com

Consulta ofertele Dertour in Romania: http://www.dertour.ro/1-iunie/romania


Surprinde-i pe cei mici cu o vacanta intr-una dintre cele mai frumoase destinatii! Descopera ofertele Dertour de 1 iunie pe: http://www.dertour.ro/1-iunie  sau in agentiile Dertour:  http://agentii.dertour.ro/