Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Mexic

Sfaturi de călătorie în Mexic

Începutul anului reprezintă perioada perfectă pentru a da startul planificării vacanțelor din lunile care urmează. Dacă Mexic se află pe lista de destinații turistice pe care vreți să le vizitați, este recomandat să vă familiarizați cu câteva reguli impuse turiștilor din această minunată țară nord-americană. O dată ce cunoști principiile de călătorie în Mexic, te vei putea bucura de o vacanță specială în această țară deosebită, care are multe de oferit turiștilor săi. Iată principalele sugestii pe care le poți considera pentru a avea parte de un sejur perfect, confortabil, lipsit de situații neprevăzute în Mexic. Citeste in continuare »

Locuri grozave de vizitat în Riviera Maya, Mexic

Sursa foto: Molly Dawson/Shutterstock.com

Singurul dezavantaj al unei călătorii în Riviera Maya este că nu vei avea niciodată suficient timp pentru a explora în profunzime toate frumusețile și secretele pe care acest loc le adăpostește. Având nenumărate atracții turistice naturale de o splendoare indescriptibilă și o sumedenie de obiective culturale și istorice de o importanță colosală, este destul de greu de decis cum să petreci cele câteva zile de vacanță de care dispui pentru a vedea ce este mai bun din acest loc atât de îndepărtat de noi.

Pentru a te ajuta să îți stabilești prioritățile, dorim să îți oferim câteva sfaturi legate de cele mai bune locuri de vizitat în superba coastă a Mexicului din Marea Caraibelor:

Citeste in continuare »

Vizitează templele mayașe de la Chichen Itza

Sursa foto: Jose Ignacio Soto/Shutterstock.com

Dacă ești pasionat de istorie și arheologie, atunci o excursie în Mexic pentru a vizita Chichen Itza nu ar trebui sa lipsească din planurile tale viitoare. Chichen Itza este cel mai mare dintre toate siturile arheologice din civilizațiile mayașe precolumbiene din întreaga Peninsulă Yucatan și este unul dintre motivele pentru care Mexicul este o destinație atât de turistică.

Inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO din 1988, Chichen Itza a fost aleasă ca fiind una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour