Atrium Prestige Thalasso Spa Resort and Villas 5*, Rhodos

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort and Villas 5*, Rhodos

Cunoscută pentru multitudinea de plaje însorite, căsuțe alb-albastre, ruine antice, bucătărie bogată și gustoasă și atmosferă prietenoasă, nu este de mirare că Grecia se numără printre cele mai iubite destinații de călătorie din Europa.

Alcătuită dintr-o bucată continentală și alte sute de insule, unde fiecare oferă peisaje uimitoare, locuri istorice demne de a fi descoperite si ”delicii” culturale, Grecia merită vizitată.

Atunci când mergi în vacanță într-o țară precum Grecia, unde relaxarea este la ea acasă, foarte importantă este și cazarea. 

Iată 5 hoteluri peste care nu poți trece cu vederea în vara aceasta:

1. Hotel Camelot Royal Beds 3*, Creta Heraklion

Hotel Camelot Royal Beds 3*

Hotel Camelot Royal Beds 3*, Creta Heraklion

Un hotel mic, de doar 13 camere, însă foarte primitor, aici îți poți petrece timpul după bunul plac și poți utiliza ofertele de sport și divertisment ale hotelului. Este situat în Malia, pe insula Creta. Piscina cu zonă de scăldat amenajată pentru copii îți va oferi atât ție, cât și celui mic un moment de înviorare.

Este situat la 100 de metri de plaja cu nisip și la 5 minute cu mașina de stațiunile Malia și Stalida, cunoscute pentru viața de noapte.

Hotelul Camelot Royal este recomandat tinerilor cu buget restrâns. 

  2. Sirena Beach 3*, Corfu

Sirena Beach 3*, Corfu

Sirena Beach 3*, Corfu

Situat în Gouvia, Corfu, hotelul are mult spațiu destinat relaxării și odihnei în aer liber. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă pe toată suprafața locației. Balcoanele camerelor dispun de o priveliște surprinzătoare, iar voia bună este întâlnită la orice pas.

Poziționat într-o zonă liniștită, la 50 de metri de plajă și 500 metri de portul turistic, hotelul are un raport foarte bun calitate-preț. 

Camerele sunt curate, simple și luminoase, toate fiind dotate cu aer condiționat.

Hotelul Sirena Beach este recomandat turiștilor aflați în căutarea unei vacanțe liniștite cu un buget redus. 

3. Hotel Rethymno Residence Aqua Park & Spa 4*, Creta

Hotel Rethymno Residence Aqua Park & Spa 4*, Creta

Hotel Rethymno Residence Aqua Park & Spa 4*, Creta

Hotelul se află pe plajă chiar în inima localității Adelianos Kabos, în Creta.  Aeroporturile Chania și Heraklion se află la aproximativ 70 de km de cazare.

Modernizat în 2016, personajul prietenos îți va sta la dispoziție pentru informații și servicii la orice oră. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă gratuit în spațiile comune.

Zona cu restaurante dispune de 5 restaurante și de un lobby bar. Se oferă regim all inclusive, cum mic dejun atât pentru matinali, cât și pentru cei cărora le place să doarmă puțin mai mult. Prânzul și cina îmbie turiștii cu o gamă diversificată de bucate. O atracție deosebită o reprezintă gătitul în fața musafirilor.

Complexul de 4 piscine exterioare și 3 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru cei în căutare de odihnă activă și antrenament acvatic regulat.

Hotelul Rethymno Residece Aqua Park & Spa este perfect pentru familiile cu copii.

4. Hotel Mabely Grand 5*,  Zakynthos

Hotel Mabely Grand 5*, Zakynthos

Hotel Mabely Grand 5*, Zakynthos

Unul dintre cele mai bune hoteluri de pe insula Zakynthos,  Mabely Grand este amplasat într-o zonă privilegiată, la 15 minute de mers cu mașina de celebra plajă Navagio. 

Înconjurat de vegetație luxuriantă, complexul este dispus pe 60.000 de metri pătrați într-o zonă pitorească, pe o stâncă ce oferă priveliște fabuloasă asupra mării. Cele 108 camere de lux sunt dotate cu toate facilitățile moderne, precum și balcoane private sau verande cu vedere la mare. Toate spațiile de cazare se bucură de un stil arhitectural cu mobilier elegant și vedere la Marea Ionică.

Cele mai interesante facilități sunt cele 2 piscine mari, care completează cele 14 piscine private și piscina pentru copii. Internetul este disponibil în zonele publice și este gratuit.

Hotelul Mabely Grand este locul ideal pentru cei ce caută relaxarea, să admire apusurile de soare romantice, dar și să descopere frumoasa insulă Zakynthos.

5. Atrium Palace Thalasso Spa Resort Villas 5*, Rhodos

Atrium Palace Thalasso Spa Resort Villas 5*, Rhodos

Atrium Palace Thalasso Spa Resort Villas 5*, Rhodos

Situat lângă plaja Kalathos din insula Rhodos, hotelul este fermecător datorită amenajărilor de care dispune: cascade, grădini și piscine exterioare. Clădirea cu trei etaje a complexului pune la dispoziția turiștilor 316 spații de cazare de lux.

Toți oaspeții sunt întâmpinați cu un coș cu fructe și vin din regiune. Aici, există mai multe tipuri de camere: standard, junior suite sau family suite, superior suite și Deluxe villa, toate cu vedere laterala sau la mare.

Copiii au la dispoziție loc de joacă, piscină interioară și exterioară, miniclub (4-12 ani) și babysitter contra cost. Hotelul dispune de 7 piscine, șezlonguri și umbreluțe gratuite la piscine și pe plajă, 4 restaurante, 1 principal și 3 a la carte, 4 baruri, seri tematice și de divertisment.

Hotelul Atrium Palace Thalasso este un paradis pentru toți, oferind confortul maxim de care ai nevoie pentru a avea un sejur de vis in Rhodos.

Ce spui, te-am convins să vii în Grecia vara aceasta?