Mai este foarte putin pana la mini vacanta de 1 Mai, cand cei mai multi dintre noi aleg sa mearga la mare, la soare. Vremea perfecta, ofertele early booking, hotelurile elegante care isi asteapta clientii, distractiile si obiectivele turistice nenumarate, toate acestea sunt motive pentru a cauta si a alege oferta de vacanta care ti se potriveste cel mai bine. Vrei in Romania, in Turcia, in Spania sau in Croatia? Dertour are cate o oferta pentru fiecare…

Unde sa calatoresti de 1 Mai

 

1. Romania

Litoralul romanesc este poate cel mai la indemana pentru o scurta vacanta de 1 Mai. Statiunea Mamaia isi deschide portile la sfarsitul lui aprilie si te asteapta cu terase, restaurante si hoteluri elegante.

 

Dertour iti recomanda:

 

Hotel Aurora, 2 stele, Mamaia – 3 nopti cazare in camera dubla.

 

Tarif: 138 lei/persoana/sejur in perioada 29.04.-02.05.2012.

 

Hotel Golden Tulip, 4 stele, Mamaia – 3 nopti cazare in camera dubla standard, mic dejun.

 

Tarif: 371 ron/persoana/sejur.

 

2. Croatia

Croatia ofera peisaje superbe, o combinatie intre munte si mare, orase medievale cu obiective turistice bine conservate, cat si croaziere de-a lungul coastei.

 

Dertour iti recomanda:

 

Apartament de vacanta in Zelena Punta, Kukljica – Zadar Knin – 7 nopti cazare in apartament (capacitate maxima 3 persoane).

 

Tarif: 145 euro/apartament/sejur.

 

Apartamente Laguna Bellevue 4*, Porec – 7 nopti cazare in studio(capacitate maxima 2 persoane).

 

Tarif: 166 euro/ studio/ sejur.

 

3. Italia

Roma este situata pe malul fluviului Tibru fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane si a Imperiului Roman. Roma are o populatie de 3 milioane de persoane. Fie ca mergi la Roma sau alegi o vacanta pe insorita Coasta Amalfitana, vacanta ta va fi unica!

 

Dertour iti recomanda:

 

Mini vacanta de 1 Mai la ROMA – transport avion compania Alitalia Bucuresti – Roma si retur, 4 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Parco Tirreno 4*/similar in zona Via Aurelia (metrou Cornelia la 400 m distanta), transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local, insotitor roman de grup.

 

Tarif: 365 EURO/persoana/sejur.

 

1 Mai pe Coasta Amalfitana – Hotel Teresa 3*, Sorrento – transport cu avionul, Bucuresti – Napoli si retur, compania Alitalia, transfer cu autocarul, aeroport Napoli – hotel in Sorrento si retur, 4 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 3*, excursie de o zi pe Coasta Amalfitana cu ghid local si autocar, insotitor roman de grup.

 

Tarif: 439 euro/persoana/sejur in camera dubla.

 

4. Spania

Spania este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase tari din lume si o atractie turistica inegalabila pentru toti calatorii. Fie ca mergi in in frumoasele orase din Peninsula Iberica, fie ca alegi o insula insorita pentru vacanta ta, vei avea parte de mancare fabuloasa, relaxare, soare si zile minunate.

 

Dertour iti recomanda:

 

1 Mai in Ibiza, Hotel Fiesta Milord 4*, San Antonio – 7 nopti cazare in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri, taxe aeroport.

 

Tarif: 507 euro /persoana/sejur.

 

 

5. Turcia

Istanbulul este un megalopolis, precum si principalul centru financiar, comercial si cultural al Turciei. Este una dintre cele mai mari metropole din lume. In Istanbul vei avea parte de distractii, mare, hoteluri superbe, targuri, shopping, SPA si multe, multe altele…

 

Dertour iti recomanda:

 

1 mai la Istanbul – Hotel Grand Emir 4* – transport cu avionul Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, compania Tarom, 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Grand Emir 4* sau similar, transferuri aeroport – hotel – aeroport, tur de oras de o jumatate de zi (3-4 ore) cu ghid local in Istanbul, insotitor roman de grup.

 

Tarif: 325 euro/ persoana/ sejur.

 

Iata aici toate ofertele Dertour pentru 1 Mai 2012!