Mini vacanta de Paste este minunata pentru a calatori: vremea este excelenta, ofertele sunt numeroase, preturile bune, iar tu vei avea parte de “evadarea” perfecta din cotidian, pregatindu-te pentru zilele de munca urmatoare, pana la vacanta de vara. Studiile sustin ca, in ultimii ani, din ce in ce mai multi romani au ales sa petreaca Pastele in strainatate. Haideti sa vedem care sunt ofertele Dertour pentru aceasta perioada, atat pentru Romania, cat si pentru alte tari…

7 Destinatii pentru Paste 2012

 

1. Bulgaria

Orasele din Bulgaria sunt vibrante si atractive, in plus exista o multime de statiuni de vacanta unde te poti relaxa pentru o perioada mai scurta sau mai lunga. Printre principalele atractii ale Bulgariei se afla si Albena.

 

Albena este o statiune aflata in NE-ul Bulgariei, cu iesire la Marea Neagra, la 12 km de Blachik si la 30 km de Varna. Stilul arhitectural din zona este unic, iar multe dintre hotelurile din Albena sunt situate exact pe plaja, insa in apropierea centrelor comerciale si a altor destinatii turistice.

 

Albena a fost construita in 1960 si are 5 km de plaje, apa limpede, calma si tarmuri de poveste. Hotelurile sunt pentru toate gusturile, oferind nu mai putin de 20.000 de paturi pentru turisti.

 

Dertour va recomanda:

 

Hotel Ralitsa, 4 stele – Ultra All Inclusive, taxa de statiune, meniu special de Paste, muzica live in restaurante in timpul cinei, programe de animatie, competitii si jocuri.

 

Pret: de la 32 euro/noapte/persoana.

 

Hotel Laguna Garden, 4 stele – cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel, taxa de statiune, meniu special de Paste, muzica live in restaurante in timpul cinei, programe de animatie, competitii si jocuri.

 

Tarif: de la 35 euro/noapte/persoana.

Hotel Sandy Beach, 4 stele – cazare all inclusive, taxa de statiune, meniu special de Paste, muzica live in restaurante in timpul cinei, programe de animatie, competitii si jocuri.

 

Tarif: de la 36 euro/noapte/persoana.

Vezi aici toate ofertele pentru Bulgaria!

 

2. Grecia

Grecia inseamna cultura, muzee, monumente arhitecturale spectaculoase cat si apusuri de soare minunate, viata de noapte si natura salbatica. Exista o multime de statiuni, insule si resorturi care te asteapta sa descoperi minunile Greciei, peisajele sale uluitoare, gastronomia sa fabuloasa si amabilitatea personalului din turism.

 

Dertour iti recomanda pentru Paste 2012:

Hotel Rex, 3 stele, Kalampaka, Macedonia – transport autocar 3* clasificat pentru turism, 5 nopti cazare la hoteluri 3* cu mic dejun, 1 noapte Paralia – Katerini, 2 nopti Kalambaka, 1 noapte Ohrid – Macedonia, 1 noapte Skopje, masa de Paste in Kalambaka, ghid din partea agentiei pe traseu.

 

Tarif: de la 265 euro sejur/persoana.

Hotel El Greco, 4 stele, Rethymno – 7 nopti cazare in camera dubla, demi-pensiune.

 

Tarif: 271 euro/persoana/sejur.

 

3. Israel

Israelul are o istorie de peste 4000 de ani. Cele mai cunoscute atractii turistice din tara sunt: Biserica Sfantului Mormant, Cetatea Ierusalimului, Gradinile suspendate din Haifa, Stalpul Biciuirii, Altarul pe Piatra a Sfantului Mormant. Indiferent unde alegi sa mergi, in Jerusalem, Tel Aviv sau Bethleem, vacanta ta va fi de neuitat.

 

Dertour iti recomanda:

 

Hotel City, 3 stele, Tel Aviv – 5 nopti cazare in camera dubla, mic dejun

 

Tarif: 325 euro/persoana/sejur.

 

Pelerinaj in Tara Sfanta – bilete de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, zbor direct compania Tarom, 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Nativity 4* Betleem sau similar, 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Caesar 4* Ierusalim sau similar, 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Restal 4* Tiberias sau similar, 6 cine la hotel (demipensiune).

 

Tarif: 699 Eur/ persoana/ sejur in camera dubla.

Paste in Israel – bilete de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, zbor direct compania Tarom, 6 nopti cazare cu mic dejun.

 

Tarif: 699 euro/persoana/sejur in camera dubla.

 

4. Romania

Frumusetile tarii noastre nu mai au nevoie de nicio prezentare! Pastele petrecut in Romania va fi unul traditional, plin de lumina si culoare, incarcat de bunatati si veti intalni oameni primitori si zone incredibil de frumoase.

 

Dertour iti recomanda:

 

Pensiunea Flamingo, 3 stele, Brasov – 3 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, taxa hoteliera.

 

Tarif: 234 lei/persoana/sejur.

 

Hotel Rina Tirol, 3 stele, Poiana Brasov – 3 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, taxa locala, taxa salvamont.

 

Tarif 306 lei/persoana/sejur in camera dubla.

 

Iata aici alte oferte Dertour pentru Romania!

 

5. Turcia

Turcia este intinsa pe doua continente: 97% din suprafata tarii se afla in Asia, iar 3% in Europa si este o tara ce se remarca in prezent prin ospitalitatea si diversitatea oferita. Fie ca alegi Istanbulul, fie ca iti doresti sa mergi intr-o statiune, la mare, vacanta ta in Turcia va fi la fel de placuta – obiective turistice nenumarate, shopping, relaxare, peisaje de vis.

 

Dertour iti recomanda:

 

Hotel Paloma Pasha, 5 stele, Kusadasi – 5 nopti cazare la Hotel Paloma Pasha 5* in camera dubla, all inclusive.

 

Tarif: 166 euro/persoana/sejur.

 

Paste in Vechiul Constantinopol – transport cu autocar 3*, clasificat pentru turism, 4 nopti la Istanbul, Hotel 3* cu mic dejun sau similar, masa de Paste la restaurantul hotelului, ghid din partea agentiei pe traseu.

 

Tarif: de la 195 euro persoana/sejur.

 

Paste in Capadokkia si la Poarta Orientului – transport cu autocar 3*, clasificat pentru turism, 3 nopti la Istanbul, hotel 3* cu mic dejun, 3 nopti in Cappadokia – hotel Yeni Yukseler 3* sau similar cu mic dejun si 3 cine, ghid roman din partea agentiei pe traseu.

 

Tarif: de la 295 euro sejur/persoana.

 

Iata aici toate ofertele pentru Turcia!

 

6. Ungaria

Ungaria este o tara a campiilor impanzite de ape, a dealurilor si a vinurilor, ofera peisaje incantatoare, castele si palate, cat si nenumarate izvoare termale. Fie ca mergi in Budapesta sau faci un circuit prin Capitalele Imperiale ale Europei, o excursie pe Dunare sau te relaxezi la un SPA – vacanta ta va fi excelenta!

 

Dertour iti recomanda:

 

Hotel Novotel Danube, 4 stele – bilet de avion Bucuresti – Budapesta– Bucuresti, compania Malev, taxe aeroport, 3 nopti cazare Hotel Novotel Danube 4* Budapesta, mic dejun.

 

Tarif: de la 210 euro/persoana/sejur in camera dubla.

 

Circuit de Paste – Capitale Imperiale – 7 nopti cazare in camera dubla la hotel 4*, mic dejun, transport autocar, tur de oras(Praga, Viena, Budapesta), excursie in Defileul Dunarii la Budapesta (cu ghid local limba romana), ghid roman insotitor.

 

Tarif: 299 euro/persoana/sejur.

 

7. Muntenegru

In Muntenegru se afla al doilea canion ca marime din lume dupa cel din SUA si este singurul tinut locuit, cu statut ecologic, din lume. Orasul Becici este unul dintre cele mai frumoase din Europa, insa poti alege sa faci de Paste un tarseu interesant prin Muntenegru, Albania si Croatia.

 

Dertour iti recomanda:

 

Hotel Queen of Montenegro, 4 stele, Becici – 7 nopti cazare in camera dubla, mic dejun.

 

Tarif: de la 234 euro/persoana/sejur.

 

Paste 2012 Muntenegru – Albania – Croatia – Hotel Tara 4* – bilet de avion Bucuresti – Podgorica – Bucuresti, via Budapesta, compania Malev, 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) hotel TARA 4* Budva-Becici, transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oras Podgorica cu ghid local, excursie in ziua de Paste „Turul Manastirilor”, taxa de statiune, ghid roman insotitor de grup.

 

Tarif: 429 Euro/persona, loc in camera dubla.

 

Iata aici toate ofertele pentru Paste 2012 de la Dertour!