Pentru fanii muzicii house si nu numai, asteptarea a luat sfarsit deoarece ne mai despart doar cateva zile pana cand se vor porni boxele Neversea, fratele mai mic al Untold-ului. Aflat la prima editie, Neversea promite sa devina un festival de renume pe litoralul Marii Negre.

Daca vrei sa ii vezi live pe Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Rita Ora, Years&Years si multi altii, nu trebuie sa iti mai faci griji pentru cum vei ajunge la Constanta.

Dertour este partenerul oficial de travel la Neversea si, cu noi, distractia incepe inca de la plecarea spre Constanta. Distanta nu este un impediment, ci din contra, este cel mai bun preludiu pentru o experienta cu adevarat unica, experienta Neversea.

Astfel, Dertour impreuna cu Eurolines a lansat o linie speciala de transport cu plecare din Bucuresti si pana in Constanta, la plaja Neversea.

Orar calatorie:

Bucuresti – Constanta: plecare pe 6 si 7 iulie la ora 10:00 de la autogara Eurolines (Strada Buzesti nr 44) cu destinatia finala autogara Sud (popas la plaja Neversea).

Constanta – Bucuresti: plecare pe 10 iulie la ora 12:00 sau ora 20:00 de la autogara Sud, destinatia finala fiind autogara Eurolines.

Tariful este de 110 lei dus-intors/persoana sau 55 lei/persoana pentru un singur segment.


Poti rezerva biletul de transport la urmatorul link: http://bit.ly/2tihls6


Daca ai fost luat prin surprindere sau pur si simplu nu ai avut timp sa cauti cazare sau sa iti iei abonamente te putem ajuta noi. Dertour ofera pachete complete de cazare si transport + abonamente la Neversea.


Unitatile de cazare le poti gasi la urmatorul link: http://bit.ly/2uCmxqg


Pretul pentru un abonament General Acces este de 335 lei, iar pentru cel VIP tariful este de 990 lei.


Poti achizitiona abonamente normale sau VIP la urmatorul link: http://bit.ly/2tBS1QN.


Daca ai nevoie de ajutor sau vrei sa afli mai multe informatii suplimentare, suna la 031 438 73 21 / 031 438 73 22 sau scrie-ne la neversea@dertour.ro sau pe pagina noastra de Facebook.