Ai visat mereu la un Craciun alb, petrecut chiar… acasa la Mos Craciun?! Pentru cei mici, dar si pentru cei mari, specialistii Dertour recomanda o calatorie inedita in Rovaniemi, la Santa park si la Gradina Zoologica Ranua. Un taram de poveste, acoperit de zapada, unde poti sa te distrezi plimbandu-te cu sania trasa de reni si ii poti sopti direct dorintele tale lui Mod Craciun. Iata mai jos oferta noastra…

Craciun in Finlanda!

Craciun la Mos Craciun – Sokos Hotel Vaakuna 4*, Rovaniemi, Finlanda

Oferta include: 4 nopti cazare in camera dubla, demipensiune, 3 pranzuri, sauna, bilet de avion, taxe aeroport, vizite conform programului, asistenta turistica.

Tarif: 1769 euro/persoana/sejur.
Plecare din Bucuresti.

Localizare: hotelul este situat central, aproape de toate atractiile orasului, vis-a-vis de Clubul de Safari si de hotelul Pohjanhovi.

Se viziteaza Rovaniemi, Santa Park, Satul lui Mos Craciun, Gradina Zoologica Ranua.

Durata: 5 zile

Perioada valabilitate: 23/12/2012 – 27/12/2012

Tip camera: dubla
Tip masa: HB – Demi-pensiune
Transport: avion, transferuri, taxe aeroport

Facilitati hotel: Hotelul dispune de sauna, Restaurant Amarillo, Restaurant Fransmanni, Bar, Night Club Doris.

Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu dus, WC, TV satelit, Pay TV(contra cost), telefon, minibar, incalzire in podea in baie.

Activitati in zona: ski, shopping.

Nu sunt incluse:
– asigurare medicala;
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta.

Observatii: BONUS: aperitiv inainte de fiecare cina si 2 pahare de vin pentru adulti si o sticla racoritoare pentru copii in serile de 24 si 25 decembrie.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.
Recomandarile noastre: asigurare medicala.

Preturile incep de la 1769 de euro!

Fa-i o surpriza copilului din tine si mergi intr-o aventura de neuitat, acasa la Mos Craciun. Va fi cu siguranta unul dintre cele mai frumoase Craciunuri pe care le-ai petrecut vreodata!