Innsbruck este Capitala Tirolului si se afla in vestul Austriei. Orasul se afla intr-o vale superba, inconjurata de munti inalti (Hafelekar-2.334 m, Patscherkofel-2.246 m si Serles-2.718 m) si este un centru international renumit al sporturilor de iarna. In 2012, Innsbruck va fi gazda primei Winter Youth Olympics.

Clima in primele luni ale anului este rece, cu temperaturi cuprinse intre -7 si 10 grade si cu un strat generos de zapada.

 

Pe langa partiile superbe, in Innsbruck vei putea sa te plimbi in parcuri superbe, sa vizitezi muzee, biserici, castele si cladiri istorice.

 

Dertour iti recomanda 2 hoteluri superbe pentru vacanta ta la ski!

 

1. Hotel Alt Pradl/ Goldene Krone 3*

 

Oferta include: 3 nopti de cazare in hotel Alt Pradl/ Golden Krone sau similar 3*, mic dejun, 3 zile skipass in statiunea Patschherkofel, skibus.

 

Tarif:
209 Euro/ persoana/ pachet 3 nopti in perioada 10.12 – 25.12.2011 si 07.01 – 14.04.2012.

 

Facilitati hotel:
Hotelul Alt Pradl dispune de bar, receptie 24 de ore, ziare, terasa, camere nefumatori, sauna, sala de fitness, solar, lift, seif, incalzire, camera de bagaje, depozit schiuri, zona pentru fumatori.

 

2. Hotel Maximilian/ Grauer Bar 4*

 

Oferta include: 2 nopti de cazare in hotel Maximilian/ Grauer Bar sau similar 3*, mic dejun, 3 zile skipass in statiunea Patschherkofel, skibus.

 

Tarif:
194 Euro/ persoana/ pachet 3 nopti in perioada 07.01 – 14.04.2012.

 

Hotelul Grauer Bar se afla in imediata vecinatate a centrului orasului Innsbruck, la doar 2 minute de mers de centrul istoric al orasului si de atractiile turistice, incluzand Acoperisul de Aur, Strada Maria-Theresien, Palatul Imperial, Hofkirche, Hofgarten si Muzeul Popular de Arta. Langa hotel este Centrul de Congrese Innsbruck si Universitatea.

 

Hotelul Grauer Bar dispune de restaurant, bar, receptie 24 de ore, gradina, terasa, camere nefumatori, camere/facilitati pentru persoane cu handicap, camere de familie, lift, check-in/check-out express, incalzire, camera de bagaje, depozit schiuri, aer conditionat, sauna, sala de fitness, solar, masaj, baie turceasca/ baie cu aburi, piscina interioara.

 

Iata aici toate ofertele Dertour!