Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: ski in austria

Anul acesta descopera cele mai tari partii de ski din Austria! Oferte de la 228 euro/persoana!

*Sursa foto:  gorillaimages/Shutterstock.com

Austria este o destinatie cu traditie pentru pasionatii de sporturi de iarna. Cu partii excelente si conditii ireprosabile de cazare, Austria a reusit sa castige teren in fata tuturor celorlalte destinatii din Europa. Concurand in fiecare an cu statiunile montane din Elvetia si Franta, oraselele din Austria gazduiesc turisti veniti din toate colturile lumii, in special din sudul Germaniei. Daca vrei sa iti testezi abilitatile sportive pe una dintre partiile din Austria, iata unde o poti face!

Citeste in continuare »

2 Hoteluri in Innsbruck pentru vacanta perfecta la ski!

Innsbruck este Capitala Tirolului si se afla in vestul Austriei. Orasul se afla intr-o vale superba, inconjurata de munti inalti (Hafelekar-2.334 m, Patscherkofel-2.246 m si Serles-2.718 m) si este un centru international renumit al sporturilor de iarna. In 2012, Innsbruck va fi gazda primei Winter Youth Olympics.

Citeste in continuare »

Petrece-ti vacanta de iarna la ski in Austria!

Austria este una dintre cele mai populare destinatii din lume pentru sporturile de iarna. Aici vei putea sa-ti petreci Craciunul la un hotel elegant, langa un semineu si un superb brad impodobit, diminetile insorite la ski, inconjurat de peisaje care iti taie respiratia si zilele noului an privind coamele inzapezite ale Alpilor. Dertour prin Eurolines Romania te invita sa petreci cea mai frumoasa vacanta din viata ta la ski in Austria!

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour