Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: zakynthos

Petrece-ti vacanta pe plajele exotice ale insulei Zakynthos

Zakynthos

Zakynthos – Sursa foto: Krivosheev Vitaly/Shutterstock.com

Zakynthos, a treia insula ca marime de pe Marea Ionica, dupa Corfu si Kefalonia, este o destinatie turistica foarte populara in randul vizitatorilor din intreaga lume, inclusiv din Romania, laudandu-se cu o sumedenie de plaje exotice fermecatoare.

Desigur, cei mai multi turisti sunt atrasi de aceasta insula datorita celebrei plaje Navagio, insa Zakynthos are mult mai multe plaje care, cu siguranta, merita sa fie vizitate.

Cu o apa foarte albastra si clara a marii, cu nisip fin alb sau auriu si cu o diversitate de sporturi nautice disponibile, plajele din Zakynthos promit sa fie locul ideal in care sa-ti petreci vacanta de vara.

Citeste in continuare »

Zakynthos – excursii care nu trebuie ratate

Zakynthos, foto VOJTa Herout

*Sursa foto: VOJTa Herout / Shutterstock.com

Zakynthos, sau Zante, cum este mai frecvent cunoscut, este o insula mare din Grecia, ce face parte din grupul de Insule Ionice Grecesti.  Citeste in continuare »

Caretta–Caretta, uimitoarele testoase cu capul patrat, mandria insulei Zakynthos

Caretta-CarettaCare este primul lucru care ii vine in minte oricarui turist cand se gandeste la Zakynthos? Sau al doilea dupa faimoasa plaja Navagio, plaja epavei? Cu siguranta simpaticele testoasele cu cap patrat, Caretta-Caretta, cele mai mari testoase cu carapace dura din lume. Citeste in continuare »

Zakynthos si Lefkada, o incursiune in insulele Ionice

Zakynthos1

Insulele Ionice sunt un grup de sapte insule situate in partea de vest a Greciei si ar trebui vizitate cel putin o data in viata, fiind destinatii de vacanta ideale. Despre Corfu se spune ca este “bijuteria insulelor Ionice”, fiind considerata o destinatie ideala datorita culturii sale bogate si a atmosferei cosmopolite dobandite de-a lungul secolelor. In afara de Corfu, exista alte doua insule care ar putea fi considerate destinatii ideale de vacanta, in special in timpul lunilor fierbinti de vara, chiar daca sezonul estival pe aceste insule incepe la mijlocul primaverii si se termina la mijlocul toamnei. Aceste doua insule se numesc Zakynthos si Lefkada. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour