Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: Vacanta in Valencia

(P) Vacanță cu soare în Valencia. Cele mai bune plaje pe care le găsești aici

Valencia, Spania

Valencia, Spania – Sursa foto: Tono Balaguer/Shutterstock.com

Valencia, al treilea cel mai mare oraș al Spaniei, este renumită pentru frumusețea plajelor sale.

Situată pe coasta de est a țării, lângă Marea Mediterană, Valencia are plaje curate, bine întreținute și prietenoase cu familiile cu copii mici. În plus, sunt dotate cu toate facilitățile de care au nevoie turiștii: restaurante, cafenele, baruri, tarabe cu înghețată, șezlonguri și umbrele de închiriat.

Citeste in continuare »

(P) 5 muzee de vizitat în Valencia

Cea mai buna combinație a celor două culturi, catalană și spaniolă, existente pe teritoriul Peninsulei Iberice poate fi gasită în magnificul oraș Valencia. În cazul în care Barcelona ți se pare prea aglomerată, iar Madridul prea strident, îți recomandăm sa vizitezi Valencia, oraș care imbrățișează ambele culturi și care, prin această sinteză unică, știe cum să își creeze un mediu unic și atrăgător care permite vizitatorilor să experimenteze ce este mai bun din obiectivele sale culturale.

Citeste in continuare »

(P) Ce poti face in Valencia daca esti o persoana activa

Sursa foto: Leonid Andronov/Shutterstock.com

Una dintre cele mai mari placeri atunci cand vizitezi o noua destinatie este sa afli mai multe despre cultura si traditiile locale, alaturi de impartasirea experientelor autentice cu localnicii. Valencia primeste fiecare turist cu bratele deschise si nimic nu-i face pe localnici mai mandri decat sa impartaseasca din secretele orasului si obiceiurilor lor turistilor care vin sa-i viziteze.

Vrei sa te simti ca un valencian? Incearca una din aceste experiente 100% autentice:

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour