Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta in thailanda

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Phuket

Sursa foto: VarooK/Shutterstock.com

Phuket este cea mai turistică destinație din Thailanda. Este locul în care vei descoperi turismul thailandez în toate formele ei, bune și rele –  de la plaje exotice, turism sexual, până la orășele autentice și temple budiste vechi de sute de ani. Sigur, minunatele plaje cu ape turcoaz și palmieri imenși sunt principalul motiv pentru care străinii sunt atrași de această destinație. Însă dacă dorești să te bucuri cu adevărat de Phuket, vizitează templele, mergi într-o croazieră pentru a explora insulele din apropiere și aventurează-te prin rezervațiile naturale din zonă, admirând îndeaproape animalele sălbatice și flora diversificată.

Dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în Phuket, noi ți le recomandăm pe următoarele:

Citeste in continuare »

7 motive grozave sa vizitezi provincia Krabi din Thailanda

Sursa foto: Akugasahagy/Shutterstock.com

Considerata cea mai relaxanta provincie din toata Thailanda, Krabi se mandreste cu o multime de peisaje uimitoare, plaje albe ce se intind pe kilometri intregi, o jungla luxurianta si cu mai bine de 200 de insulite foarte aproape de coasta. Populara astazi in randul turistilor doritori de o vacanta exotica, provincia Krabi avea sa fie in trecut o regiune populata de pirati si negustori de mare.

Cu atractii ce includ izvoare calde, un sanctuar al animalelor salbatice, pesteri marine, recife de corali multicolori, o sumedenie de specii de pesti si de mamifere ce traiesc in mare, stanci de calcar ce atrag pasionati de alpinism din toate colturile lumii si cu parcuri nationale incantatoare, cum sunt paradisurile insulare Koh Phi Phi si Koh Lanta, Krabi are, cu siguranta, cu ce se lauda. 

Citeste in continuare »

Thailanda, destinatia perfecta de vacanta!

Thailanda este una dintre cele mai sofisticate si mai interesante destinatii de vacanta pe care le-ai putea alege. In aceasta tara superba vei gasi tot ce visezi: plaje cu nisip fin, insule virgine, cultura, istorie, traditii, oameni primitori, mancare excelenta si hoteluri de 5 stele la preturi foarte bune. In plus, in aceasta perioada din an vremea este perfecta!

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour