Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: tunisia

5 locuri care merită vizitate în Tunisia

Sursa foto: Valery Bareta/Shutterstock.com

Tunisia este fascinantă. Cu o istorie zbuciumata și interesantă, un deșert cu nisip Saharian care te copleșește prin dimensiuni și numeroase ruine antice, această țară ar trebui să fie o destinație obligatorie pentru oricine este pasionat de istorie, de floră și faună exotică sau de peisaje impresionante. 

Citeste in continuare »

Ce poți face vara aceasta în Monastir, Tunisia

Sursa foto: meunierd/Shutterstock.com

Chiar dacă suntem la început de an, iar vara se simte încă departe, planurile de vacanță pentru sezonul cald ar fi bine să fie făcute încă de acum. De fapt, cele mai bune oferte de călătorie pentru perioada verii se găsesc acum, în luna ianuarie, când reducerile pentru locurile de cazare și pentru biletele de avion sunt mai mari decât în orice lună a anului.

Iar una dintre destinațiile care au parte de cele mai bune oferte de călătorie este Monastir din Tunisia, un oraș care nu numai că are o plajă superbă ce pare a fi desprinsă din paradis, dar are în spate și o istorie bogată, o cultură impresionantă și o arhitectură ce ne duce cu gândul la poveștile cu Aladin.

Citeste in continuare »

5 Locuri pe care trebuie să le vezi în Tunisia

Tunisia

Tunisia – Sursa foto: Romas_Photo/Shutterstock.com

Tunisia a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice în ultimii ani. Situată în nordul continentului african, pe coasta Mării Mediterane, această țară atrage din ce în ce mai mulți turiști datorită plajelor sale cu nisip alb, ruinelor istorice, culturii locale și, nu în ultimul rând, bucătăriei rafinate.

Tunisia este unul dintre locurile în care poți ajunge ușor atât la mare, cât și în deșert, oferind vizitatorilor săi experiențe unice.

Citeste in continuare »

Care sunt atractiile turistice din Tunisia

Tunisia

Tunisia

Desi este adesea vazuta ca o simpla destinatie de vacanta de vara, Tunisia este un pachet plin de surprize pentru cei care doresc sa se aventureze pe tarmurile ei nisipoase. Aici poti avea parte de dune vaste de nisip saharian, cultura specifica Africii de Nord, ruine antice pline de istorie si orase exotice. Citeste in continuare »

Ce trebuie sa stim daca ne petrecem concediul in statiunea Sousse, Tunisia

Sousse, Tunisia

Sousse, Tunisia

Situat pe coasta Marii Mediterane, Sousse este un oras stralucitor pe Coasta de Est a Tunisiei, gasindu-se la aproximativ 150 de kilometri de capitala.

Cu o lunga istorie ce dateaza inca din secolul al XI-lea, Sousse este astazi una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru turistii din intreaga lume, in special pentru cei care doresc sa se rasfete intr-un mediu exotic si plin de istorie. Citeste in continuare »

Topul celor mai bune plaje din Tunisia

Plaja Tunisia

Plaja Tunisia

Atat de aproape de Europa, insa atat de departe din punct de vedere cultural, Tunisia este o tara care in trecut era numita Africa si care a dat numele intregului continent pe care se afla. Istoria tarii este una bogata, pe alocuri tragica si minunata, de aceea merita sa fie cunoscuta.

Ajungand aici nu vei avea timp sa te plictisesti, in conditiile in care asupra Tunisiei si-a lasat in trecut amprenta Imperiul Roman. Citeste in continuare »

Te ajutam sa ramai cu capul in vacanta!
Turistii DERTOUR beneficiaza de tarife preferentiale pentru testarea RT-PCR Sars COV-2 in clinicile partenere.
Tarife incepand de la 185 RON/persoana

© 2021 Blog Dertour