Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: temple

Descoperă Nusa Penida, una dintre cele mai frumoase destinații din Bali

Nusa Penida este una dintre cele mai de preț bijuterii din Bali! Insula Penida face parte din Insulele Nusa, este cea mai mare dintre cele trei, dar până acum cea mai puțin dezvoltată. Și tocmai pentru că turismul pe insulă încă nu a explodat, acest loc are un farmec aparte ce te va cuceri de la prima vedere. Vizitând Nusa Penida, vei găsi plaje cu nisip alb, cu apă albastră, cu stânci de coastă de 200 de metri înălțime și o natură luxuriantă. Citeste in continuare »

Vizitează templele mayașe de la Chichen Itza

Sursa foto: Jose Ignacio Soto/Shutterstock.com

Dacă ești pasionat de istorie și arheologie, atunci o excursie în Mexic pentru a vizita Chichen Itza nu ar trebui sa lipsească din planurile tale viitoare. Chichen Itza este cel mai mare dintre toate siturile arheologice din civilizațiile mayașe precolumbiene din întreaga Peninsulă Yucatan și este unul dintre motivele pentru care Mexicul este o destinație atât de turistică.

Inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO din 1988, Chichen Itza a fost aleasă ca fiind una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne.

Citeste in continuare »

Vacanta de iarna in Egipt!

Egiptul este o tara transcontinentala, aflata in nordul Africii si care formeaza prin Peninsula Sinai o punte spre Asia de SV. Se invecineaza cu Marea Mediterana, Fasia Gaza, Israel, Marea Rosie, Sudan si Libia si este una dintre cele mai populate tari din Africa si Orientul Mijlociu, cu peste 81 de milioane de locuitori. Acestia locuiesc pe malulrile Fluviului Nil, unde sunt teritorii fertile. Desertul Sahara este extrem de putin locuit, iar cele mai mari orase din Egipt sunt Cairo si Alexandria.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour