Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: rhodos

Concediu în Rhodos: Cum ajungi, unde te cazezi și ce poți face acolo?

Grecia este recunoscută de turiștii din toate colțurile lumii datorită numeroaselor insule minunate, fiecare dintre ele fiind un real paradis cu peisaje naturale, plaje întinse cu ape calde de culoarea turcoazului, panoramici montane, păduri de pin și livezi de măslini, faună cu flori multicolore, case cu design aparte, mediteranean și localnici prietenoși. Citeste in continuare »

Top 5 insule din Grecia pentru concediul de vară

Sursa foto: Hartmut Albert/Shutterstock.com

Cu o mulțime de plaje uimitoare, linii de coastă spectaculoase și un climat mediteranean, nu este de mirare că insulele grecești sunt printre destinațiile de vacanță preferate ale românilor. Mai mult, Grecia este casa unora dintre cele mai vechi civilizații europene, iar siturile arheologice unice și tradițiile locale fascinante sunt mărturie a acestui fapt.

Citeste in continuare »

De ce este Septembrie cea mai bună lună în care să mergi în Grecia

Santorini

Sursa foto: Feel good studio/Shutterstock.com

Nu există niciun moment mai bun de a vizita Grecia decât luna septembrie, când majoritatea călătorilor se întorc acasă, iar prețurile la toate facilitățile turistice încep să scadă.

Septembrie este o lună grozavă de a merge pe meleagurile elene, întrucât vremea și temperaturile mării sunt perfecte în această perioadă a anului.

Indiferent că ești pasionat de activități în natură, de cultura Greciei Antice sau, pur și simplu, îți dorești să te relaxezi la plajă, această lună este cea mai potrivită.

Citeste in continuare »

5 Locuri de vizitat în Rhodos, Insula Soarelui

Sursa foto: Philippos Philippou/Shutterstock.com

Rhodos, a patra insulă ca mărime din Grecia, este plină de plaje frumoase, păduri luxuriante, localități încărcate de istorie și obiective turistice extem de interesante. Având parte de 300 de zile cu soare pe an și fiind casa Colosului din Rhodos, una dintre cele 7 minuni ale lumii antice, această insulă vibrantă situată lângă coasta anatolică a Turciei este un loc ce te va impresiona nespus, te va cuceri cu peisajele sale spectaculoase și îți va încărca bagajul emoțional cu amintiri pentru tot restul vieții.

Pentru a-ți usura treaba în compunerea itinerariului de călătorie atunci când plănuiești să vizitezi insula Rhodos, îți oferim o listă cu cele mai bune 5 locuri de vizitat pe acest tărâm:

Citeste in continuare »

Descopera cetatea medievala din Rhodos

Cetatea Medievala din Rhodos

*Sursa foto: Philippos Philippou / Shutterstock

Situat in orasul medieval Rhodos, pe frumoasa insula greceasca cu acelasi nume, cetatea medievala taie respiratia fiecarui turist care calca pe acest taram plin de istorie. Citeste in continuare »

Rhodos – 5 atractii turistice

Filerimos, Rhodos

Rhodos este cea mai mare insula din lantul de insule grecesti Dodecaneze din Marea Egee. Oamenii sai calzi si plajele curate fac din aceasta insula sa fie irezistibila pentru pasionatii de calatorii. Citeste in continuare »

Oferte Dertour – early booking in Corfu si Rhodos

EleaAtunci cand spui Grecia cu siguranta iti zboara gandul la soare, plaja si insule minunate. Fie ca vorbim despre Lefkada, Kefalonia, Santorini, Corfu, Creta, Rhodos sau Zakynthos, odata ajuns pe una dintre aceste insule vei fi intampinat de un adevarat paradis, iar fiecare peisaj care iti va aparea in fata ochilor te va face sa exclami “Wooow!”. Pentru ca stim cat de mult iti plac vacantele, ti-am pregatit 5 oferte early booking pentru doua insule din Grecia. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour