Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: primavara 2018

1 martie: Traditii si obiceiuri prin care Romania intampina primavara

*Sursa foto: Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock.com

Tranzitia dintre sfarsitul sezonului rece si inceputul renasterii naturii este marcata de numeroase sarbatori. Primele zile de primavara sunt serbate cu datini populare, precum Babele si Martisorul, sarbatorite diferit in functie de regiunile Romaniei. Citeste in continuare »

4 destinatii pentru cele mai frumoase spectacole ale primaverii

*Sursa foto: Smileus / Shutterstock.com

Atunci cand primavara isi intra in rol, natura dobandeste cele mai frumoase straie, intruchipate de intinderi verzi nesfarsite, copaci cu podoabe de muguri, ghiocei temerari si intoarcerea inaripatelor de pe meleagurile insorite. Petrece-ti vacanta de 1 martie, sarbatorind alaturi de persoana draga, intr-o destinatie bogata in monumente culturale, evenimente artistice si muzicale, restaurante si povesti locale. Citeste in continuare »

6 lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi in Cappadocia

*Sursa foto: Symonenko Viktoriia / Shutterstock.com

Plimbarile cu balonul cu aer cald deasupra vailor din Cappadocia sunt o experienta unica, autentica, pe care trebuie s-o incluzi in lista de dorinte de calatorie. Momente magice vei experimenta la inaltime, caci privelistea iti taie respiratia – forme bizare de relief, sculptate cu o maestrie pe care doar natura ar putea s-o detina.

Mai mult, orasele subterane, muzeele, bisericile, hotelurile atipice si ceaiurile turcesti vor contribui la o vacanta perfecta, despre care vei povesti mult timp dupa aceea. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour