Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: palma de mallorca

Vacanta de vis in Mallorca, Spania

Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock.com

Mallorca este o insula mediteraneana superba, cu peisaje fascinante, bucatarie delicioasa si vreme insorita pe tot parcursul anului. Parte a Arhipelagului Insulelor Baleare, Mallorca este teritoriu spaniol, dar mereu plina de turisti straini veniti sa se bucure de palajele sale exotice si de arhitectura incantatoare ale asezarilor sale urbane si rurale. Cu un peisaj de vis, conturat de muntii stancosi si de dealurile impadurite ce cad abrupt in mare, insula Mallorca are o linie de coasta pitoreasca si golfuri cu ape turcoaz senzationale. Vizitatorii sunt incantati de orasele si de satele istorice ale insulei, incarcate cu fel si fel de atractii turistice precum biserici gotice, castele medievale si muzee de arta. Farmecul Mallorcai consta tocmai in combinatia aceasta dintre cultura si natura.

Citeste in continuare »

Mallorca – o vara de poveste!

Mallorca face parte din Insulele Baleare si se afla in Marea Mediterana, in estul Spaniei. Capitala este la Palma, un oras exclusivist, elegant si care ofera numeroase atractii turistice. Daca Ibiza este cunoscuta ca insula distractiilor, Mallorca este mai linistita, boema si sofisticata, punand la dispozitie turistilor hoteluri luxoase, plaje cu nisip fin si terase de la care poti admira apusurile dramatice.

Iata detalii… Citeste in continuare »

Sejur pentru seniori in Palma de Mallorca

Palma este un oras si un port imporatant al insulei Majoca si capitala comunitatii autonome a Insulelor Baleare din Spania. Orasul este situat pe coasta de sud a insulei, in Golful Palma. Populatia orasului Palma este de peste 400.000 de locuitori si este a 12-a arie urbana ca marime din Spania. Turistii care viziteaza Palma de Mallorca in fiecare an sunt in numar de peste 22 de milioane!

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour