Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: kenya

Paradisul din Africa. Kenya. Vacanta ta de vis!

Amboseli national parkRepublica Kenya este o tara din estul Africii, care se invecineaza cu Ocenul Indian, Tanzania, Uganda, Sudan, Etiopia si Somalia, si are o populatie de 41 de milioane de locuitori, reprezentata prin 42 de culturi diferite. Numele tarii este dat de Muntele Kenya, al doilea ca inaltime din Africa. O vacanta in Kenya iti va implini toate visele: resorturile sunt luxoase si elegante, plajele sunt magice la apus, rezervatiile naturale sunt incredibile!

Alege si tu sa descoperi paradisul din Africa! Citeste in continuare »

Sarbatori de vis in Kenya

Imagineaza-ti plaje virgine scaldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian, nisipuri nesfarsite care se transforma treptat in savane si ierburi inalte batute de vant, dealuri domoale, lacuri cu ape limpezi, munti acoperiti de zapada vesnica si rezervatii naturale care adapostesc The Big Five – cele mai infricosatoare si spectaculoase animale de pe planeta. Toate acestea le poti gasi intr-o singura tara din lume! Welcome to Kenya!
Citeste in continuare »

O saptamana de vis in Kenya!

Kenya este o tara din estul Africii, invecinata cu Tanzania, Uganda, Sudan, Ethiopia, Somalia si Oceanul Indian. Populatia Kenyei este de 41 milioane de locuitori, iar numele tarii provine de la al doilea munte ca inaltime din Africa, Muntele Kenya. Captala este la Nairobi, un oras situat langa Parcul National, faimos petru safari si rezervatiile sale naturale. Tot aici vei gasi si celebrul Victoria Lake, cel mare lac tropical din lume.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour