Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: hawaii

Cele mai colorate festivaluri din lume

Sursa foto: Kristin F. Ruhs/Shutterstock.com

Un festival bun te poate scoate de rutina si iti poate creste doza de fericire. Acolo unde sunt mii de oameni care se distreaza, fericirea este la ea acasa. Daca nu ti-ai facut inca planurile pentru festivalurile la care vei participa in 2020, am facut o lista cu cele mai colorate astfel de evenimente, organizate in intreaga lume.

Citeste in continuare »

Cele mai bune locuri de vizitat în 2019, potrivit experților în turism

Sursa foto: Sean Pavone/Shutterstock.com

Odată cu stabilirea noilor obiective pentru 2019, ne facem de asemenea, lista de călătorie cu destinațiile pe care să le vizităm până la finele anului. 2019 este, conform specialiștilor în turism, cea mai bună perioadă în care să ajungem în Parcul Național Gorongosa din Mozambique. Anul în care trebuie să vizităm Japonia înainte ca străzile orașelor să devină neîncăpătoare de turiștii veniți în 2020, când această țară va găzdui Jocurile Olimpice. De asemenea, este anul în care ne putem întoarce în Egipt, Hawaii, o destinație încercată din greu în ultimii ani de dezastrele naturale și Chile, probabil cel mai bun loc din lume în care să admiri eclipsa totală de soare ce va acea loc în 2 iulie 2019.

Iată, mai pe larg, de ce ar trebui să ajungi în destinațiile enumerate mai sus anul acesta:

Citeste in continuare »

5 lucruri de facut in Maui, una dintre cele mai frumoase insule din Hawaii

Sursa foto: Shane Myers/Shutterstock.com

Celebra pentru plajele sale exotice ideale pentru surfing, insula hawaiiana Maui este dominata de un peisaj dramatic, bucurandu-se de o clima minunata pe tot parcursul anului. Insula este situata la vest de alta insula faimoasa a arhipelagului Hawaii, Big Island, separata de ea de Canalul Alenuihaha, la o distanta de aproximativ 100 de km de insula Oahu, cea mai populata insula a acestui stat. Este a doua cea mai mare insula din arhipelagul hawaiian, ocupand o suprafata de 1,883 km patrati, cu 120 km de coasta.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour