Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: destinatii de vacanta

Maxx Royal Hotels – alegerea potrivită pentru un sejur de neuitat în Antalya

O experiență unică de vacanță, atunci când călătorești în Antalya, Turcia, o trăiești la unul dintre hotelurile parte din Maxx Royal Resorts: Maxx Kemer și Maxx Royal Belek. Ambele hoteluri le găsiți disponibile și în portofoliul DERTOUR.

Maxx Royal Belek – perfecțiunea naturii

Hotelul Maxx Royal Belek dispune de o suprafață extinsă (1.050.000 m2) și este situat la aproximativ 2 km de centrul orașului Belek. Terenul de golf Montgomerie se află la aproximativ 50 m de hotel.

Opțiuni speciale de cazare, restaurante care oferă preparate din bucătăria internațională și perfecțiunea naturii, Maxx Royal Belek Golf Resort îți va face vacanța să fie una de neuitat cu serviciile sale speciale și oferă o experiență extraordinară.

 

Suitele și vilele special concepute îți oferă confortul propriei case, îmbinat cu servicii impecabile. Pregătește-te să experimentezi o vacanță peste așteptările tale în lumea Maxx Royal Belek Golf Resort.

Maxx Royal Kemer – un concept impresionant

Arhitectură în conformitate cu natura uimitoare a lui Kemer, un concept impresionant și servicii nelimitate, Maxx Royal Kemer Resort, deschide ușile către o lume unică pentru oaspeții săi cu un concept „Maxx Inclusive” și un împrejurimi natural magnific.

Oferind o experiență de vacanță elegantă și distinsă, complexul se află la 6 km de centrul orașului Kemer, la 50 km de centrul orașului Antalya și la 60 km de aeroport.

Suite în care confortul se întâlnește cu designul dedicat și vile care oferă servicii speciale, Maxx Royal Kemer Resort, promite o vacanță personalizată cu opțiuni de cazare elegante.

Inspirat de oaspeții săi, Maxx Royal Kemer Resort duce experiența de vacanță la un nivel fără precedent. Transformă viața visurilor tale în realitate în această lume unică care te înconjoară în fiecare moment pe care îl petreci în lumea Maxx Royal.

Dacă te-am făcut curios, rezervă AICI un sejur în una dintre cele două unități de cazare. 

5 lucruri pe care trebuie să le faci într-o vacanță în Mykonos

Mykonos este, cu siguranță, răspunsul Greciei la Ibiza, dar mult mai confortabilă și, eventual, puțin mai costisitoare. Farmecul acestei insule este ca un magnet pentru turiștii din întreaga lume, chiar și pentru celebritățile de la Hollywood, care aleg să vină aici în fiecare vară pentru a petrece câteva zile de relaxare. Citeste in continuare »

Cele mai sigure destinații pentru femeile care călătoresc singure

Sursa foto: Alena Ozerovic/Shutterstock.com

Călătoriile solo, chiar și pentru femei, sunt în creștere din ce în ce mai mare. De fapt, în ultimii 3 ani, numărul de femei care au călătorit singure a crescut cu 52%.

Dar care sunt cele mai sigure destinații în care poate călători o femeie pe cont propriu? Ce factori trebuie luați în considerare atunci când se alege destinația? Ei bine, conform specialiștilor în turism, factorii-cheie de care trebuie să țină cont călătorii solitari, în special cei de sex feminin, atunci când caută o nouă destinație pe care să o exploreze includ siguranța, costul și limba engleză vorbită la scară largă.

Citeste in continuare »

5 lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi in Marrakech

*Sursa foto: Jon Chica / Shutterstock.com

Marrakech este locul ce insumeaza perfect sarmul exotic al Marocului. In mijlocul agitatiei din oras vei gasi principalele puncte de interes ale orasului intr-o combinatie splendida de vechi si nou. Influenta orientala a orasului se poate observa pe cladirile in culori vibrante, in pietele pline de condimente, in oameni. Aici, fiecare lucru concureaza pentru a iti atrage atentia. Citeste in continuare »

Top 10 cele mai sigure destinatii pentru vacanta ta

avion

In urma ultimelor evenimente nefericite intamplate in intreaga lume este destul de greu sa gasesti o destinatie de vacanta care sa fie sigura. Totusi, riscurile unui atentat teorist sau al unui alt eveniment nefericit nu sunt atat de ridicate in toate tarile. Iata topul celor mai sigure destinatii pentru viitoarele tale calatorii: Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour