Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: China

Top 5 locuri pe care fiecare călător trebuie să le vadă în Beijing

Sursa foto: SchnepfDesign/Shutterstock.com

Beijingul este un oraș enorm, cu toate că multe dintre principalele obiective turistice din interiorul granițelor sale sunt situate destul de central. În plus, este foarte ușor să le vizitezi pe toate, deoarece Beijing, la fel ca toate celelalte orașe chineze, are un sistem de transport public excelent, iar metroul este fantastic! Există o mulțime de lucruri de văzut și de făcut în capitala Republicii Populare Chineze, așa că, dacă plănuiești o vizită, poate dorești să iei în considerare recomandările noastre cu privire la cele mai populare și importante obiective turistice din oraș. 

Citeste in continuare »

5 Obiective turistice de vizitat în Shanghai, China

Shanghai, China

Shanghai, China – Sursa foto: Inspired Vision Studio/Shutterstock.com

O metropolă în plină expansiune, cu un progres uluitor în infrastructură, tehnologie, transport și economie, Shanghai este cel mai mare oraș din China și cel mai important hub industrial și comercial al țării.

Peisajul urban foarte futurist, sistemul de transport convenabil și istoria bogată au făcut ca Shanghai să fie un oraș atractiv pentru turiștii din întreaga lume. În umbra zgârie-norilor sticloși din oraș, vei descoperi stilul de viață chinezesc pe străzile aglomerate, în piețele stradale tradiționale și în parcurile înverzite. 

Fiind centrul cultural internațional al Chinei, Shanghai este, în mod cert, cea mai bună destinație turistică pentru vizitatorii dornici să experimenteze dezvoltarea vie a țării, precum și cultura și istoria chineză pură.

Citeste in continuare »

Marele Zid Chinezesc, una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne

Sursa foto: zhu difeng/Shutterstock.com

Orice vizită în China ar fi incompletă fără o plimbare pe Marele Zid Chinezesc. Chinezii cred că dacă nu ai mers pe Marele Zid măcar o dată în viață, nu ești om cu adevărat.

Considerat una dintre Cele Șapte Minuni Noi ale Lumii, Marele Zid Chinezesc este cea mai mare construcție ca volum de pe întregul glob,  având o lungime de 21.196,18 kilometri, deși în prezent mai stau în picioare doar circa 5000 de kilometri. De-a lungul munților situați la nord de Beijing există mai multe locații grozave pentru o plimbare pe zid. Dar care dintre porțiuni este cea mai bună pentru o plimbare?

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour